Så ligger vi i Inverness marina og venter på at klesvasken skal bli tørr.Så har vi planer om gå inn i den første slusa og begi oss sjøveien inn i Scottland. Fikk en kuling rett i fleisen når vi kom inn hit i går.Ble en del basking med og trekke inn klyverbom før vi gikk inn i marinaen, men alt gikk bra. En stor fordel og kunne trekke den inn. Hun er atskillig kortere og lettere og håndtere i trange havner. Var på land en tur i går like etter at vi kom inn. Måtte jo smake på det lokale ølet.

Båten flyter og tiden flyter. Det er ennu uvant og ikke stå opp kl seks og gå på arbeid. Rytmen i tilværelsen er helt omsnudd. Merker at det er godt og komme i havn etter et strekk og det er godt og gå når man har ligget et par dager. Jo jeg kan .nok finne på og venne meg til denne tilværelsen for en stund.

I Kirkwall skjedde det ikke noe spesiellt. Traff noen hyggelige mennesker der også, Seilere vi hadde truffet i Lerwick traff vi igjen her. Seilasen hit til Inverness bidro svensken sterkt til, da det var helt vinstille til og begynne med. Dog var denne naturopplevelsen enestående flott da vi seilte i et maleri med de flotteste farger og nyanser på himmelen og med nakne flate øyer i horissonten.

Gikk inn til Wick noen timer og sov oss opp, Og etter nye 90 nautiske ankom vi Inverness. Fortsatt er det ingen antydning til mytteri.Omkvedet er; Nå har vi det godt! Nu skal vi bære kul han!

Er litt spent på slusene for det har ingen av oss to vært med på før. Bare Elise Chrisrine, men hun er ikke særlig pratesalig.

Visninger: 283

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av Torgeir Brede Lien den 7 juli 2014 kl. 21.41

Høres ut som dåkker har det bra. Det må være rart å ikkje gå på arbeid klokka 6, men det blir du nok vant til. Nyt friheten ved å kunne reise kor du vil og nyt ferden gjennom Caledonia kanalen. Må innrømme at æ gjerne skulle ha vært med dåkker nu! Beste hilsen

Kommentert av harald den 6 juli 2014 kl. 23.05

Stell pent med svensken og den gamle, så har du de lenge. God tur videre.

Kommentert av Øyvind Lorentsen den 3 juli 2014 kl. 16.26

Hei. Regner med at det lokale ølet smakte... Et bad i Lock Ness anbefales når dere kommer dit. Kan beskrives som forfriskende. Har dere muligheten så fortøy så langt bak i slusa på vei opp. Ingen finførlighet i forbindelse med fylling av slusene der i gården. Ned på andre siden spiller det ingen rolle. Reiser hjem på fri om kun fire dager. Rett om bord da. God tur videre begge to. Skulle gjerne ha vært med. (Forresten så har Haavard en kompis som kunne tenke seg å være med etter hvert).

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2020   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår