Så er hodet så og si sprengt av inntrykk og informasjon .I forgårs dukket Duan opp i salongen til Elise Christine med fløyten sin. og i går brukte vi flere timer på og bile rundt det meste av Shetland under  kyndig veiledning i høy fart av denne hyggelige fløytespillende skotten. Jungmann og Oldman  kommer i kontakt med  absolutt alle. Alltid. Vi så bare en sykllist og den fikk han nesten på fangern. Går ut fra at de andre er ekspedert for lengst. Naturen vi har sett til nu er intet mindre enn spektakulær. Hodet er overfyllt av historie og info. Til slutt viste han oss gjesterommet som står og venter neste gang vi måtte komme hit.I dag er det onsdag og vi begynner og forberede av seiling. Vi blir en mann short nu da jungmann går på land her. Renholdet blir aldri det samme om bord når han avmønsterer. Vi har akkurat handlet duty free, og Oldman utbrøt spontant og ærlig når alt var stablet opp om bord: klarer vi me det her? Vi skal i hvertfall gjøre vårt beste! Seiler vel innom FAir Isle Ser et den anbefales.på det varmeste. Artig med dette kommentarfeltet.

Visninger: 263

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av harald den 26 juni 2014 kl. 23.14

Da blir det vel kortmannshyre på resten av mannskapet. Blir dyrt for rederiet dette.

God tur videre. Kjør i make med en villig hest, som en viss Bøfjæring ville sagt det.

Kommentert av Per Sture H Pedersen den 26 juni 2014 kl. 8.58

God tur videre. En fantastisk tur må det være. Jungmann e på tur heim og e urolig for strålengden på plenen. Han har ingenting å frykte i denne nordavinden som pågår.

Kommentert av Øyvind Lorentsen den 25 juni 2014 kl. 16.39

Ser gammel Tor førr mæ....Var vel bekymret men det er rart med det, det som blir båret om bord har en tendens til å "fordampe" etter hvert. Det er jo i alle fall godt med stueplass om bord hos dere. Høres ut som om dere har det veldig greit. Du må jo være enig i at det er artigst og mest av interesse under land. Håper at du har tatt mye bilder og film. Ser fram til neste blog innlegg.

Seil vel. Øyvind. 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2020   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår