Så var vi endelig i gang! Disse linjer føres i cochpiten på Elise Christine. På røst. Tida siden forrige innlegg har vært mildt sagt stressende og hektisk. Og ting har også forandret seg. Mannskap har jeg fått for noen uker også. To kompiser av meg som har sittet på gjerdet langt og lenge og lenger enn lenge har hoppet ned og bestemt seg for og være med i noen uker.Nu ligger vi på Røst og det er ennu ikke tegn til mytteri. Montro om det var hyra som gjorde at de entet så lenge.

Hyggelig blir det med flere om bord. 4-8 vakter er reine ferien! Jeg kommer nok tidsnok til tilværelsen som Slocumen beskrev så godt. Nu blir det havseilas bare vindene blir blir gunstige.Den store sterke og ikke minst tørste svensken,som bor nedenunder, har brakt oss hit over en oljeblank Vestfjord i natt. Han er så tørst at det grenser til ubluhet, så han bør nok permiteres på de store overfartene.

Vi gikk på lørdag og de siste dagers avsjedsgaver og gode ønsker fra venner og bekjente, naboer og ikke minst familie har vært rørende og omtenksomme. Alt er kommen om bord og vil mane til ettertanke etter hvert som denne reisen skrider frem. Der bærer vel mot færøyene eller Shetland ut i uka hvis vindene vil.

Alt er vel så langt og alle er klar for havseilas.

Visninger: 348

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av Torgeir Brede Lien den 22 juni 2014 kl. 14.33

Hei Pappa! håpa alt står bra til og at dåkker har et skikkelig eventyr! :-)

Hilsen Torgeir

Kommentert av Øyvind Lorentsen den 16 juni 2014 kl. 11.10

Hei. Regner med at dere er underveis mot Shetland eller Vestlandet. Så jo greit ut med værmelding og vindretning. Seil vel, og så prates vi etter hvert.

Øyvind.

Kommentert av Elise Christine Lien den 15 juni 2014 kl. 15.17
Hei Pappa! Ordnet med profil, sånn at det blir lettere å følge med. Håper Neptun er i godlune på ferden mot Ålesund? Klem
Kommentert av harald den 11 juni 2014 kl. 20.39

Hei. godt å se at du er underveis, vi ønsker deg og ditt mannskap en god reise.God bør.

Hilsen Torill og Harald.

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2020   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår