Jeg var så heldig og få se filmen Engler til bords i kveld, og jeg MÅ bare takke for en helt utrolig opplevelse av en film! Historien til dere vi ble kjent med i filmen rørte meg helt inn til hjerterota og kommer til å være med meg videre i livet. Jeg har selv vært psykiatrisk pasient i mange år nå, og vært innlagt i lengre til for bl. annet alkoholmisbruk. Jeg har hatt mange og veldig tunge nedturer og kjente meg igjen i mye av det dere fortalte om. Har anbefalt filmen videre til alle kjente, og jeg håper at alle - spesielt i helsevesenet går å ser denne filmen. Jeg har vært en av de som unngår øyekontakt med dere som selger bladene men som samtidig kjenner på at det stikker i brystet. Jeg kommer til å stoppe opp neste gang. Vi er alle like, og alle kan havne "utpå" i løpet av livet. Vi må bli flinkere til å se hverandre, uansett hvor vi er på rangstigen. De aller fleste, vil jeg tro, har sine grunner til at livet blir så vanskelig å leve at man trenger noe som lindrer smerten for en stund. Vet det er vanskelig å tro på noen som sier: Stå på videre og hold motet oppe, men jeg sier det likevel. Jeg klarer ikke å tro på det selv når jeg har de tyngste tidene, men jeg har sett nå at det kan bli bedre. Alle kan klare seg!

Visninger: 367

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2020   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår