Etter en hektisk innspurt fram mot flyavgang, sitter vi her på hotel Athena i Souvala på Aegina og er ikke helt med på hva som har skjedd.

 

Kan kanskje skyldes at vi pakket fram til avreise, avbrudt av 2 timers søvn på det svarteste av natten, før Daniel velvillig stilte opp og kjørte oss til flyplassen.  Hadde tenkt å ta drosje, men fant at det kunne være greit å ha retrettmulighet dersom det ble trøbbel med noe med bagasjen.  På flyplassen ble bagasjen veid inn med over 120 kg foruten håndbagasje...

 

Turen gikk greit, all bagasje kom omsider til rette og vi kom oss over til Aegina der vi leide bil, lesste inn folk og bagasje og dro sporenstreks til Souvala.

 

Så nå bor vi  hos Pat og Vangelis på hotel Athena som nevnt mens vi venter på at Wim blir ferdig med båten som skulle vært klar allerede.  Hvis han klarer å få alt ferdig i morgen som han har lovet, lurer jeg på hvorfor han har brukt et halvt år på det som han har fått gjort. Vel, i morgen får vi se hva som er gjort.  Nå er det sengetid her.  Kanskje det blir tid til litt oppdatering og noen bilder?


Visninger: 91

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av Torgeir Skretting den 2 juni 2011 kl. 9.36

Hei Sveinung!

Godt å høre at dere er kommet vel frem -)

Håper båten blir ferdig og at du får prøvd de nye seilene....

Mvh Torgeir

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår