7. Juni Vi er nå faktisk i gang med Hjemturen!

Vi sjekket inn i Marina Alimos, som er den gamle hjemmehavnen fra da Grace het Aphrodithi, søndag kveld og mandag kl 10 dukket både Wimsen og teknikeren opp. Etter 5 timers effektivt arbeid og 350 euro, hadde han fått de ulike komponentene til å samarbeide og Wimsen hadde lært seg mye nytt. Så nå virker det meste selv om båten har noern pekuliariteter, f.eks. på autoplit mot et veipunkt skjærer hun plutselig 15 grader til babord  før hun korrigerer.  Det kan også ha npoe med at jeg kanskje ikke har lest gjennom alle manualene med tilhørende menyer ennå.  Lærte at det ikke alltid er like lurt å leke med knapper og menyer da båten plutselig under full fart forover, begynte å gå i krappe sirkler.Tok opptil flere rundturer før jeg husket hvordan autopiloten slås av.  Må ha sett merkelig ut.

Oppdaget plutselig atjeg ikke hadde fått med meg Seabrak'en, bare kjettingen og slepetauet. Don't worry, I'll bring it tomorrow, beroliget Wimsen.  Neste morgen, kom Wimsen men uten seabrak'en.  Enden på visa ble at vi returnerte til Souvale og at han lempet tynn pakke ombord omtrent i fart. Den ble visstnok lokalisert bak et kjøleskap etter at jeg hadde fått bekreftet at det ble levert to pakker.  I rettferdighetens navn, må jeg nevne at det var ikke han som hadde mottatt sendingen.Under overleveringen fikk han også fortalt at Korintkanalen skulle være stengt neste dag.  Dette gjorde at vi fikk det ekstra travelt med å komme fram til munningen som ligger i Kalamaki på østsiden. Der plukket vi opp Arne Frode, Marianne , Anna og Maria kl 2300. Vi bestemte oss for å gå neste morgen like før de stengte så neste morgen troppet jeg opp på kontoret kl 550. og kl 0630 la vi i vei.

 

Etter en dags motorseiling med innlagt badepause i 23,60 graders vann, ligger vi nå i havn hos yachtklubben i Patra. I morgen drar vi mok videre til Kefalonia.

Visninger: 144

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår