30. juni - South Channel – Mellom Palau og Isola la Maddalena

I dag morges våknet vi til lyden av ankeret som rumlet over steingrunnen under oss.  Var litt mørkt da vi ankret opp, men vi lå stødig i vinden som var opp i mot 25 knop.  Hadde uansett tenkt å starte tidlig…  I øyeblikket går vi for motor mot et liten havneby, Santa Teresa di Gallura – den siste før vi er ute i stredet mellom Sardinia og Corsica – med vinden stabilt mellom 20 og 30 knop i mot. 

Gjorde et halvhjertet forsøk på å legge frokosten til Porto Cervo, men det var så mange snobbete 5 etasjers, 6 kulers farkoster større enn Tau-ferja at vi mistet appetitten og bestemte oss for å fortsette.  Trangt var det og blåste gjorde det også.   Dårlig havn!

Har vært liten kontakt med det våte element de siste dagene, bortsett fra en og annen dusj som blir sendt bakover fra baugen av båten når en litt større bølge krasjer inn i oss.  80% av oss er nå våkne og oppe.  Det ser ikke ut for at vi får tid til å besøke naturparken vi passerer, så vi får nøye oss med å beskue den på avstand.

Vel, det ser ut til at det er klart for nok en sein frokost…

Visninger: 82

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår