Veronica Knoop
  • 32, Kvinne
  • Norge
Del på Facebook
Del
  • Blogginnlegg
  • Diskusjoner
  • Arrangementer
  • Grupper (1)
  • Bilder
  • Fotoalbum
  • Videoer

Veronica Knoops grupper

Gaver mottatt

Gave

Veronica Knoop har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Veronica Knoops side

Siste hendelser

Jannicke Frantsen la inn en kommentar til Veronica Knoop
"Hei Veronica, Ja vi reiser 28 juni, og har en Bavaria 42 og hvor mye vi har brukt på oppgraderinger har jeg mistet kontrollen på... Men, det har vel gått over 100 000 hvertfall... Puhe.. Reisekassa har vi spart opp og er på…"
mai 25, 2010
Veronica Knoop la inn en kommentar til Jannicke Frantsen
"Hei! Litt lenge siden du skreiv ein kommentar til meg no, men betre seint enn aldri. Reise dere no i sommar? På langtur? Me er nok ikkje kommet lengre enn i drømme/planleggingsfasen... Men me SKAL! Men må spare mykje penger…"
mai 25, 2010
Veronica Knoop ble med i Peder O. Krogh sin gruppe
Miniatyrbilde

Å seile med barn

Det er mange som lurer på hvordan det er å seile langt med barn ombord. Meld deg inn i denne gruppen å diskuter dette med likesinnede.
mai 24, 2010
Jannicke Frantsen la inn en kommentar til Veronica Knoop
"Hei Veronica, Så din komentar på siden til Guro Steine, og forstår at dere skal på langtur. Vi planlegger å reise neste sommer, juni 2010 og lurer på hvor og når deres ferd går..? Hvor gamle er barna…"
aug 31, 2009
Veronica Knoop er nå et medlem av sorgenfri.com
apr 27, 2009

Kommentarvegg (2 kommentarer)

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Klokken 21.32 den 25 mai 2010 sa Jannicke Frantsen ...
Hei Veronica,
Ja vi reiser 28 juni, og har en Bavaria 42 og hvor mye vi har brukt på oppgraderinger har jeg mistet kontrollen på... Men, det har vel gått over 100 000 hvertfall... Puhe.. Reisekassa har vi spart opp og er på drøye 300 000 når vi reiser. HAr snakket med en del som reiser nå til sommeren, og det er der omkring de fleste ligger... Vi prøver å ikke være borte over 12 mndr, så vi slipper mølla med folketrygden, vi skal melkerute tur retur til karibien.. Begynner å få kontoll på båten, nå mangelr vi huset som skal leies ut, så jeg føler jeg bare vil flyttei båten å rømme fra alt som står igjen... Vi har laget en blogg på leahnis.net. Jannicke
Klokken 18.36 den 31 august 2009 sa Jannicke Frantsen ...
Hei Veronica,
Så din komentar på siden til Guro Steine, og forstår at dere skal på langtur. Vi planlegger å reise neste sommer, juni 2010 og lurer på hvor og når deres ferd går..? Hvor gamle er barna deres?? Vi reiser med en liten jente som da blir 3-år, og det er VELDIG mange spørsmål som dukker opp.. Så hvis du har noen gode tips og råd du vil dele eller diskutere, så setter jeg pris på det!
Mvh Jannicke
 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2016   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår