Rune A. Madsen
  • Mann
  • Oslo
  • Norge
Del på Facebook
Del

Rune A. Madsens venner

  • Kari Petronella Finstad
  • Ine Margrethe
  • Pia Settem
  • Anja Elmine Basma
  • Anita
  • bettina85

Rune A. Madsens grupper

Rune A. Madsens diskusjoner

Eyr seiler Oslo - Bodø , start 20 juni

Jeg tenker å seile fra Oslo til Bodø rundt 18-20 juni. Prøver å klare det på et par uker.Najad, 37 fot, autopilot, vindror, dusj... Akterkabinen er ledig og der er det plass til to om to venner vil…Fortsett

Started 7 jun

Færøyene juli 2018
2 svar 

Mannskapet jeg hadde på hånden for å seile Færøyene-Shetland-Stavanger-Oslo fikk ikke lov av kona... Er det noen andre som vil ut og få blåst seg litt i sommer? Avreise fra Torshavn rundt 17-18.…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av Rune A. Madsen jun 12, 2018.

Tryseil ønskes!

Noen som har et tryseil tilsalgs? Båt på 28 fot ønsker seg det før ferden ut i Nordsjøen.Er i Oslo.rune@teknobua.comRuneFortsett

Started jun 15, 2015

Gaver mottatt

Gave

Rune A. Madsen har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Rune A. Madsens side

Siste hendelser

Rune A. Madsen la inn en diskusjon

Eyr seiler Oslo - Bodø , start 20 juni

Jeg tenker å seile fra Oslo til Bodø rundt 18-20 juni. Prøver å klare det på et par uker.Najad, 37 fot, autopilot, vindror, dusj... Akterkabinen er ledig og der er det plass til to om to venner vil være med.Er det noen som har lyst til å bli med?Sjekk siden på Facebook og se om det kan virke spennende!  :-)https://www.facebook.com/groups/223730138400910/Hilsen Rune MadsenSe mer
7 jun
Rune A. Madsen svarteRune A. Madsen sin diskusjon Færøyene juli 2018
"Send en mail og presenter deg litt da vel! Hvis du søker opp 'EYR Sailing' på Facebook så finner du presentasjon av prosjektet! Hilsen Rune"
jun 12, 2018
Torill Sætre svarteRune A. Madsen sin diskusjon Færøyene juli 2018
"Jeg har veldig lyst men jeg bor i Bergen"
jun 12, 2018
Rune A. Madsen la inn en diskusjon

Færøyene juli 2018

Mannskapet jeg hadde på hånden for å seile Færøyene-Shetland-Stavanger-Oslo fikk ikke lov av kona... Er det noen andre som vil ut og få blåst seg litt i sommer? Avreise fra Torshavn rundt 17-18. juli.https://www.facebook.com/groups/223730138400910/Båten ligger i Oslo nå og jeg vil kun ha med mannskap jeg har møtt først... :-) Så bli kjent før 20. juni!rune@teknobua.comSe mer
jun 5, 2018
Rune A. Madsen svarteStine Tufte sin diskusjon Nordover i juli og trenger mannskap?
"Stine, Jeg skal ut i havet nå til sommeren. Oslo-Shetland-Orknøyene-Færøyene, i en eller annen rekkefølge og omtrentlighet. Har båten i Oslo om du vil se an. Stor flott Najad som egner seg til turen! Mail meg…"
apr 5, 2018
Rune A. Madsen la inn en diskusjon

Tryseil ønskes!

Noen som har et tryseil tilsalgs? Båt på 28 fot ønsker seg det før ferden ut i Nordsjøen.Er i Oslo.rune@teknobua.comRuneSe mer
jun 15, 2015
Rune A. Madsen svarteThomas Johnsen sin diskusjon Shetland
"Jeg var over på Shetland i fjor, men kun Lerwick. De andre stedene ser øde, tomme og kjedelige ut... Om du ikke er veldig for naturhavner da!  Prøver meg over igjen i år og kanskje videre til Færøyene."
apr 29, 2015
Rune A. Madsen svarteaxel gravningsbråten sin diskusjon Tryseil til salgs?
"Jeg er interessert i dette! Ring meg gjerne, 924 96 108 (rune@teknobua.com)"
des 31, 2013
Rune A. Madsen svarteBjørn O. Kristensen sin diskusjon Kart over Nord-øst passasjen
"http://www.chartpilot.ru/products/collections/russian Burde være en start!  Lykke til! Rune, SY Havanna"
feb 12, 2013
Rune A. Madsen svarteJim Roger Johansen sin diskusjon Beste seilbåt for å bo i året rundt??? max. 1,5 million. i gruppen Vi som bor i båt
"Jeg driver også å leker med tanken om å flytte i båt en vakker dag. Jeg har hatt veldig god erfaring med å ha luftavfukter om bord. Da blir hele båten til tørkerom om man ønsker. Kjøpte en…"
feb 11, 2013
Rune A. Madsen ble med i kamilla sin gruppe
Miniatyrbilde

Vi som bor i båt

En gruppe hvor man kan diskutere alt fra praktiske råd og tips, til hvorfor man velger å bo i båt hele året, positive, negative sider etc..
mai 24, 2012
Nå er Kari Petronella Finstad og Rune A. Madsen venner
mai 3, 2012
Rune A. Madsen svarteAndreas N. Rist sin diskusjon Er MAXI 33ft brukbar ned til Karibien??
"Maxiserien er nok en av de beste som er laget for denslags! På siden www.norskmaxiklubb.no kan du få svar på alt som er relatert til disse båtene!    (Mulig jeg er litt inhabil, men.. :-)   )    "
mai 3, 2012
Anita la inn en kommentar til Rune A. Madsen
"Hei Rune. Nei jeg har ikke problemer med fuktighet i båten. Tror ikke jeg har nevnt noe om det heller.. Har noen lekkasjer, men de er ukompliserte å fikse når våren kommer trur eg."
feb 27, 2011
Rune A. Madsen ble med i Tuva Løkse sin gruppe
Miniatyrbilde

Langturbåter under 30 fot

Man trenger ikke stor, dyr båt for å seile langt avsted. Denne gruppen er opprettet for de som planlegger langtur i små båter, de som har vært avgårde, og de som drømmer men trenger en oppmuntring til å gjennomføre.
okt 4, 2010
Rune A. Madsen kommenterteMarkus Ingebretsen sin gruppe SingleHanded seiling
"Hei folkens! Jeg seilte solo fra Oslo til Tromsø og ned til Bodø i år. Det må være planetens beste seilterreng!! Anbefales! Et liv er ikke levd før man har seilt norskekysten! Venter på ny sommer og…"
okt 4, 2010

Kommentarvegg (1 kommentar)

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Klokken 16.37 den 27 februar 2011 sa Anita ...
Hei Rune. Nei jeg har ikke problemer med fuktighet i båten. Tror ikke jeg har nevnt noe om det heller.. Har noen lekkasjer, men de er ukompliserte å fikse når våren kommer trur eg.
 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2019   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår