Øyvind Waage
  • Mann
  • Hommersåk/Sandnes
  • Norge
Del på Facebook
Del

Øyvind Waages venner

  • Sverre Bang
  • Joakim Vedeler
  • Bjørne Stensletten

Øyvind Waages grupper

Øyvind Waages diskusjoner

To av mannskapet på strekningen Gibraltar - Irland i juli 2013 har meldt forfall....
3 svar 

...og da blir det litt snaut med svoger og meg. ETA/D Gibraltar 1. juli, og avhengig av vær og vind er det ønskelig å komme til Cork eller lenger nord rundt den 14. juli. Send PM om dette er…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av Joakim Vedeler jun 6, 2013.

Gaver mottatt

Gave

Øyvind Waage har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Øyvind Waages side

Siste hendelser

Knut Olseng svarteØyvind Waage sin diskusjon Verft i Hellas i gruppen Alle som seiler i Middelhavet
"Innlegget er egentlig todelt.  Overvintring i Hellas Legge båten på et verft Jeg skal kun uttale meg om det første. Jeg har bodd 3 år i Kroatia (Sibenik, Zadar og Dubrovnik) og et år i Hellas (Korfu). Nå…"
jan 6, 2014
Joakim Vedeler svarteØyvind Waage sin diskusjon To av mannskapet på strekningen Gibraltar - Irland i juli 2013 har meldt forfall....
"Jeg og en kamerat kan være interessert i etappen fra Cork til Norge de to siste ukene av juli, hvis du har behov for det. Vi er begge seilere, omgjengelige og hyggelige folk. Jeg har D5L-sertifikat og VHF-sertifikat. Ta kontakt på PM om…"
jun 6, 2013
Gb7seas svarteØyvind Waage sin diskusjon To av mannskapet på strekningen Gibraltar - Irland i juli 2013 har meldt forfall....
"Eg er interessert, se forøvrig min båt søk annonse her: http://www.sorgenfri.com/forum/topics/s-ker-b-t-i-juli?commentId=2880410%3AComment%3A77218&xg_source=msg_com_forum   Ta kontakt på gb7seas@gmail.com"
mai 24, 2013
Blogginnlegg lagt ut av Øyvind Waage

Haugesundsbåt berget ved Irland

http://www.cruisersforum.com/forums/external-link/?external_page=http%3A%2F%2Fwww.irishtimes.com%2Fnews%2Fnorwegian-couple-rescued-from-stricken-yacht-in-atlantic-1.1404129 Ser ut som et eldre ektepar fra Haugesundskanten har hatt problemer i trebåten sin, Alice II, etter avmasting og ødelagt VHFantenne.Både…Se mer
mai 23, 2013
Øyvind Waage svarteØyvind Waage sin diskusjon To av mannskapet på strekningen Gibraltar - Irland i juli 2013 har meldt forfall....
"Litt om båten - glemte at det ikke står i profilen.... Bavaria 39 cruiser, 2007. Uspennende cruisingseil. Autopilot, radar AIS B, Epirb, flåte, VHF (flere), osv. Det er snakk om hjemtransport, så hun er litt matt i lakken og…"
mai 23, 2013
Øyvind Waage la inn en diskusjon

To av mannskapet på strekningen Gibraltar - Irland i juli 2013 har meldt forfall....

...og da blir det litt snaut med svoger og meg. ETA/D Gibraltar 1. juli, og avhengig av vær og vind er det ønskelig å komme til Cork eller lenger nord rundt den 14. juli. Send PM om dette er interessant. ØyvindSe mer
mai 23, 2013
Ingve Kjelsrud svarteØyvind Waage sin diskusjon Verft i Hellas i gruppen Alle som seiler i Middelhavet
"Hei. Jeg ser det er henvist til et verft på Aegina, som heter Pansco. Dette kjenner jeg ikke til, men kjenner derimot til Planaco, som ligger nord vest på øya. Er det samme verftet det er snakk om? De har hatt noen utfordringer…"
mai 6, 2013
Øyvind Waage svarteØyvind Waage sin diskusjon Verft i Hellas i gruppen Alle som seiler i Middelhavet
"Om fire uker har jeg sjøsatt henne, og da får du resultatet av mine erfaringer. Følg med :-) Så langt har det virket helt greit."
mai 3, 2013
Ådne Hestenes svarteØyvind Waage sin diskusjon Verft i Hellas i gruppen Alle som seiler i Middelhavet
"Jeg vurderer å flytte båten fra Split/Kroatia til Vikos i sommer. Kan du dele dine erfaringer så langt?"
mai 2, 2013
Øyvind Waage svarteMia sin diskusjon Canal Des Deux Mers
"Da jeg begynte planleggingen av hjemturen med Ingeborg så jeg for meg at kanalene kunne vært en koselig transportmåte. Ingeborg stikker imidlertid 1,85, og i tillegg var det en del uklarhet mht om de angitte dybdene alltid er…"
apr 9, 2013
Øyvind Waage svarteaxel gravningsbråten sin diskusjon Sekstant
"Flott at du tar opp denne diskusjonen - og du har fått fine innspill om hvordan du kan innrette deg i forhold til det. Etter at jeg gjennom førte fritidsskippersertifikatet world wide hos Jan Welde, fikk jeg smaken på…"
apr 3, 2013
Øyvind Waage la inn en status
"Sånn, transittlogg i orden. Glad jeg reiste ned, for Kiriacoulis hadde ikke sendt meg eksportdokumentene, og de var også nødvendige...."
mar 6, 2013
Øyvind Waage svarteHelene Berg sin diskusjon Med norsk båt i Middelhavet i gruppen Alle som seiler i Middelhavet
"Her er det du finner av informasjoner fra  Europakommisjonen: http://ec.europa.eu/taxation_customs/customs/procedural_aspects/imports/temporary_importation/article_994_en.htm  Husk at Kroatia blir fullverdig medlem av EU fra 1. juli…"
feb 4, 2013
Øyvind Waage la inn en kommentar til Sverre Bang
"Hei! Bare spør, så skal jeg svare så godt jeg kan. Har så smått begynt å snekre blogg - kanskje finner du noe der? www.ingeborgimevind.blogspot.com Øyvind"
jan 16, 2013
Nå er Øyvind Waage og Sverre Bang venner
jan 16, 2013
Kai-Inge Melkeraaen svarteØyvind Waage sin diskusjon Verft i Hellas i gruppen Alle som seiler i Middelhavet
"Hei! Hiver meg på her, i tilfelle noen har nytte av informasjonen. I første omgang hadde jeg båten liggende 18 måneder (nov 2010 - mai 2012) i Messolonghi Marina på vestkysten (mellom Patra og Lefkas). I utgangspunktet…"
des 30, 2012

Øyvind Waages blogg

Haugesundsbåt berget ved Irland

http://www.cruisersforum.com/forums/external-link/?external_page=http%3A%2F%2Fwww.irishtimes.com%2Fnews%2Fnorwegian-couple-rescued-from-stricken-yacht-in-atlantic-1.1404129

 

Ser ut som et eldre ektepar fra Haugesundskanten har hatt problemer i trebåten sin, Alice II, etter avmasting og ødelagt…

Fortsett

Lagt inn den 23 mai 2013 klokken 13.38 —

Kommentarvegg

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

  • Ingen kommentarer ennå!
 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2017   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår