Jan Eriksen
  • Mann
  • Oslo
  • Norge
Del på Facebook
Del Twitter

Jan Eriksens venner

  • Tuva Løkse

Jan Eriksens grupper

Jan Eriksens diskusjoner

Kart og losbøker Østersjøen

Har div. båtsportkart for svensk østersjøkyst, med strekningen fra stykke S for innløpet Göta kanal til N-lige ende av Stockholm-skjærgården, i originale plastmapper. Har også losbøker for samme…Fortsett

Started 7 apr

Nord-Norge-seilas med overvintring
4 svar 

Vi er tre familier som tenker på en to-sesongs tur til Helgeland/ Nord-Norge, med utgangspunkt Oslo juni 2013, retur 2014. Tanken er å løse dette i form av mer og mindre non-stop gutteseilas Oslo -…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av Jan Eriksen okt 3, 2012.

Gaver mottatt

Gave

Jan Eriksen har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Jan Eriksens side

Siste hendelser

Jan Eriksen svarteherbert scheving sin diskusjon trenger kart over norge shetland færøyene og island
"Butikken Nautisk Fritid i Oslo bør kunne skaffe alt, no problem. Har også nettbutikk, se www.nautiskfritid.no   Lykke til! JanE"
8 apr
Jan Eriksen la inn en diskusjon

Kart og losbøker Østersjøen

Har div. båtsportkart for svensk østersjøkyst, med strekningen fra stykke S for innløpet Göta kanal til N-lige ende av Stockholm-skjærgården, i originale plastmapper. Har også losbøker for samme strekning, inkl. Gotland/Fårön/Gotska Sandön. Videre overseilingskart midtre del av Østersjøen og Rigabukta. Alt brukt kun en sesong (2010). Selges samlet for kr. 1.000,-, evt. stykkevis for varierte priser. Se mer
7 apr
Jan Eriksen kommenterteBerthold Hinrichs sin video
Miniatyrbilde

magical lighthouse

"Kjeungskjær N of Ørlandet?"
4 mar
Jan Eriksen svarteSissel Lian sin diskusjon Seile fra Malaysia til Australia
"Hei!Langkawi er et sted å starte. Er dere på FB, søk opp en David Bradley, han er australier, men bor der, driver charter med en 50ft catamaran og har god peil.Lykke til! Mvh JanE "
4 mar
Jan Eriksen svartejørgen olsen sin diskusjon hva koster båtplass i hellas og er det rift om plassene??
"Hei! Ønsker ikke være noen dreamkiller, men: Du vet at Hellas er ved å innføre en egen skatt på anløp av og opplag i greske havner? Iflg engelske båtblader er det internasjonale…"
20 feb
Jan Eriksen svarteKnut sin diskusjon Kjøp og registrering av båt i utlandet.
"Hei igjen! Spørsmålet mitt var kanskje litt retorisk...... Slik du formulerer svaret, kan det umiddelbart synes enklest å beholde belgisk registrering. Da må du riktignok regne med en utfordring i…"
des 11, 2013
Jan Eriksen svarteKnut sin diskusjon Kjøp og registrering av båt i utlandet.
"Hei! Er nasjonalitet bare et spørsmål om hva som er lurest? For tilfeller som det du beskriver, fins Norsk internasjonalt skipsregister. Det gir deg rett til å seile under norsk flagg, men du slipper 25 % toll + hk-avgift som du…"
des 9, 2013
Jan Eriksen svarteMartin Hartmann sin diskusjon Har du tips om seilbåter til salgs i Karibien januar 2014
"Hei! Jarle Andhøy vet alt om hvordan finne lavbudsjett båt i Karibia, jfr. stålbåten han og kompisene fant og pimpet opp på Puerto Rico. Ville gått rett på ham, f.eks. via hans side…"
des 3, 2013
Jan Eriksen svarteAnja Elmine Basma sin diskusjon Altså, hvorfor seiler man ikke i Asia ??
"Hei! Et område som trygt kan anbefales, er Andaman-sjøen, den østlige delen av Det indiske hav, dvs. fra det N-lige utløpet av Malakka-stredet og N-over langs den W-lige kysten av Malaysia og Thailand og ut til Andaman…"
okt 31, 2013
Jan Eriksen svarteoskar høye einarsen sin diskusjon Caledonske kanal
"Hei! Vi gikk gjennom Caledonian (og Crinan) for noen år siden. Det er ikke restriksjoner/krav mht type motor, men kun lov å seile på sjøene. Vi betalte ca £200 for et pass som slapp oss gjennom begge kanalene.…"
okt 22, 2013
Jan Eriksen svarteOpal sin diskusjon Suezkanalen
"Hei! Jeg skal ikke påberope meg førstehåndskunnskap om Suez-kanalen, annet enn skolepensum.....  Dumt, likevel, om forespørselen din skal stå ubesvart. Kostnader avhenger selvfølgelig av størrelse…"
okt 7, 2013
Jan Eriksen svarteEspen Paulsen sin diskusjon Karter over Gøta kanal
"Boka har tekst på tysk og svensk, glemte skrive det. "
okt 1, 2013
Jan Eriksen svarteEspen Paulsen sin diskusjon Karter over Gøta kanal
"Hei! Jeg har tyske NV Verlags kartbok m/ CD for Göta og Trollhätte kanal, kjøpt til en tur t/r Gotland/Fårö sommeren 2010. Inneh. alt du trenger vite om kanalseilas, steder, havner, landskap og severdigheter. Jeg har tlf.…"
okt 1, 2013
Jan Eriksen svarteGanso Estupido sin diskusjon Takstmann til kjøp av Albin Vega?
"Hei!Jeg ville ikke tatt bryet og kostnadene med å engasjere takstmann. Istedet ville jeg bedt om å få se båten på land, for en nærmere kikk på undervannsskrog (spor av osmose?), ror (slark?) og propell (hel…"
sep 26, 2013
Jan Eriksen svarteKnut sin diskusjon Kjøpe og ha båt i utlandet.
"Karibia er en samling småstater, der store sjøfartsnasjoner som USA, UK, Frankrike og Nederland riktignok har noe å si enkelte steder, men hvor du vil være prisgitt mer og mindre ulike tollregler - alt etter hvor du havner.…"
sep 23, 2013
Jan Eriksen svarteErlend Sand sin diskusjon Oslo - Bergen - realistisk seilplan og gode gjestehavner?
"Hei gjen! Så å si alle tettsteder langs kysten har en kommunal allmenningskai, anlagt for å kunne ta imot båt- og skipstrafikk av ymse slag. I tillegg har ofte butikker, spisesteder, verksteder osv. egne brygger. Alt…"
sep 9, 2013

Kommentarvegg

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

  • Ingen kommentarer ennå!
 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2014   Opprettet av Sorgenfri.

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår