Jan Eriksen
  • Mann
  • Oslo
  • Norge
Del på Facebook
Del

Jan Eriksens venner

  • Kristian Longva
  • Åsmund Svendsen
  • Tuva Løkse

Jan Eriksens grupper

Jan Eriksens diskusjoner

Velholdt og velutstyrt Willing
Ett svar 

Ute etter en god langtursbåt, med plass og komfort og som samtidig har "sjel"? Willing 31' med byggnr. 132 fra 1982, kommer snart for salg. Betydelig påkostet og oppgradert. Ligger seilklar i Oslo.…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av Jan Eriksen 26 mai.

Kart og losbøker Østersjøen

Har div. båtsportkart for svensk østersjøkyst, med strekningen fra stykke S for innløpet Göta kanal til N-lige ende av Stockholm-skjærgården, i originale plastmapper. Har også losbøker for samme…Fortsett

Started apr 7, 2014

Nord-Norge-seilas med overvintring
4 svar 

Vi er tre familier som tenker på en to-sesongs tur til Helgeland/ Nord-Norge, med utgangspunkt Oslo juni 2013, retur 2014. Tanken er å løse dette i form av mer og mindre non-stop gutteseilas Oslo -…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av Jan Eriksen okt 3, 2012.

Gaver mottatt

Gave

Jan Eriksen har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Jan Eriksens side

Siste hendelser

Jan Eriksen svarteErik Follestad sin diskusjon Båt til jordomseiling
"Ai ai, dette smaker det fugl av! Med et slikt budsjett er det bare å velge og vrake. Anbefalt størrelse, spør du meg, er fra 27-28 fot opp til ca 40. Med 2-3 personer ombord og en del også i form av soloseilas, holder det i…"
11 jul
Jan Eriksen svarteAndrew sin diskusjon Langtur Viksund Goldfish
"Hei! Jeg har aldri  seilt en Goldfish selv, men har observert den grundig fra et ståsted ombord i en langturmodifisert Willing 31. Oppfatter den som en ujålete og robust turbåt. Mange overdriver kravene til seilegenskaper, som…"
3 jul
Jan Eriksen svarteMorten Wichstrøm sin diskusjon Forsikring på Karibientur !
"Hei Morten! Forsikring avhenger i stor grad av flagg og register. Jeg ville begynne der. Ser ellers at et hyppig profilert selskap rettet mot yachties er Pantaenius, se…"
1 jul
Jan Eriksen svarteJan Eriksen sin diskusjon Velholdt og velutstyrt Willing
"Da er annonsen ute og båten klar for salg. Se http://m.finn.no/boat/forsale/ad.html?finnkode=76475322 At jeg selv ikke står som selger, skriver seg fra det forhold at vi er tre om å eie båten sammen og at jeg pga…"
26 mai
Jan Eriksen la inn en diskusjon

Velholdt og velutstyrt Willing

Ute etter en god langtursbåt, med plass og komfort og som samtidig har "sjel"? Willing 31' med byggnr. 132 fra 1982, kommer snart for salg. Betydelig påkostet og oppgradert. Ligger seilklar i Oslo.Se mer
14 mai
Jan Eriksen svarteRoald Iversen sin diskusjon Seilbåt til kystseilas og havseilas, kult eller ratt? Utstyr?
"Hei Roald! Et fruktbart dilemma, dette! Min erfaring (10 år m 25'  Storfidra, åtte  m 31' Willing) gjør at  jeg ville holdt en knapp på Bodø-båten. Du får med deg gjenværende…"
30 apr
Jan Eriksen svarteEirin Bråten Nygård sin diskusjon Krysse Atlanteren - faglig vurdering av båt og rigg
"Hei! Jeg ville prøvd så langt det var mulig å undersøke selv, og ta grep ihht det. Sjekke løpende rigg, smøre hjul og vinsjer, trimme rigg ihht læreboka. Sørg for å være fortrolige med…"
okt 10, 2015
Jan Eriksen svarteRuben Carlsen sin diskusjon Kanaltur gjennom Europa
"Jeg har gått med planer om noe lignende, og har forsøkt lese meg opp på feltet. Dessverre har alvorlig, kronisk sykdom nå satt en stopper for det meste. Jeg vil imidlertid gjerne dele av kunnskapene, med…"
sep 18, 2015
Jan Eriksen svartestian ingebrigtsen sin diskusjon Får ikke rulle inn/ut seilet på furlex
"Hei igjen! En alternativ løsning: - Løsne skjøtene fra fokka - Vikle fokka løs fra staget ved å trekke duken baklengs rundt - Når hele fokka er ute, fir den og hekt av - Drei staget, se hva som skjer mht…"
jun 3, 2015
Jan Eriksen svartestian ingebrigtsen sin diskusjon Får ikke rulle inn/ut seilet på furlex
"Hei! Jeg har opplevd div problemer med rullefokk/Furlex ombord i vår Willing 31. Første gang skyldtes det slitt seil -ulike deler av duken tullet seg i hverandre og var umulig å få inn/ut igjen på vanlig vis. Siden…"
jun 2, 2015
Jan Eriksen svarteVegard Mahle Aas sin diskusjon Mannskap søkes fra Trondheim til Træna
"Hei!  En fin tur, dette. Sykdom gjør det umulig for meg å delta som mannskap, det beste jeg kan er å bidra med noen allmenne råd.  Det er riktig, slik jeg leser ditt innlegg,  å ha en litt ydmyk holdning…"
mai 9, 2015
Jan Eriksen svarteMartin Bråten sin diskusjon Jord omseiling
"Hei - Vil nødig drepe noens drømmer, men: Dette kan holde hardt! Budsjettet tilsier noe i størrelsen 31-35 fot, antallet mennesker noe i +/- 40. I den første kategorien ville jeg sett meg om etter typer som Willing,…"
feb 17, 2015
Jan Eriksen svarteVidar Aas sin diskusjon Sigma 41 1982
"Hvis du er ny og uerfaren med seiling, er dette et ganske "voksent" valg. Båten fremstårsom seilklar, i så henseende får du tilsynelatende mye båt for pengene. Jeg ville heller tenkt grundig over egen…"
des 5, 2014
Nå er Jan Eriksen og Åsmund Svendsen venner
nov 18, 2014
Jan Eriksen la inn en kommentar til Kristian Longva
"Ok, vi har varianten med høy rigg og har valgt å ha genoaen på rull. Målene vil derfor neppe være relevante for deg. Ville kontaktet Gran, de forhandler bl.a. Rolly Tasker seil, som er rimelige, men helt ok for…"
nov 14, 2014
Kristian Longva la inn en kommentar til Jan Eriksen
"Det hadde vært kjempeflott. Jeg vet ikke om du har høy eller lav rigg, men vi har lav rigg. "
nov 14, 2014

Kommentarvegg (1 kommentar)

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Klokken 17.00 den 14 november 2014 sa Kristian Longva ...

Det hadde vært kjempeflott. Jeg vet ikke om du har høy eller lav rigg, men vi har lav rigg.

 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2016   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår