Hei

Har snart en Bostrøm 31, og i denne er hele forpeaken køyer. Det eneste minus ved denne båten, så langt å se, er at den ikke har anker og ankerbrønn i forpeaken. 
Er det noen som har noen ideer og erfaringer og dele ut, med hva man da eventuelt kan gjøre for å ligge bra på svai for anker.   Det er i utgangspunktet ikke aktuelt for meg å bygge om forpeak for å få ankerbrønn nå, men vil gjerne høre om dette også.

Mvh Anita  . 

Visninger: 1190

Svar til denne diskusjonen

Det går lang tid mellom innleggene i dette forumet og de fleste har vel rømt herfra til fb. "Forhale" er sjømannspråk for å hale. Sleng ut ankeret bak og ta med deg linen frem og gjør fast. Når anker og kjetting er i bunn, er det lett og ta line med seg, gjøre fast fort før linen belastes, men det går sikkert an å lage noen systemer med blokker, ruller for å ha full kontakt med ankeret hele tiden. I Norge er det kjekt med ankeret bak og "hopp,kjerring, hopp" foran....

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2018   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår