Hei

Er det noen som har eller bor i båt i nærheten av Trondheim sentrum? Jeg vurderer å flytte båten dit til høsten for å bo i under studier ved NTNU. Noen forslag til havn? priser etc? Er ikke så kjent der ;)

Kamilla

Visninger: 1186

Svar til denne diskusjonen

Hei,

Vi er en liten gjeng som bor på vannet i trondheim. De fleste ligger på gjestebrygga rett forran sentralstasjonen. Vi leier plassene av havnevesenet og det koster 1000,- pr måned mellom fra september til mai. Max lenge tror jeg er rundt 12 meter. Ellers kan du høre med trondheim båtforening om ledige plasser til leie. Servicebygget er for tiden blitt revet så man må ordne klesvask et annet sted. Vi håper dette blir ordenet til høsten.

Hei Wencel,

Takker så mye for svar. Er vannet ferskvann?  Er det nært sentrum? Min båt er 12m, så kanskje det er en mulighet til høsten ;) 

Kamilla

Ja, det blir vel mere brakkvann. Det var null groe på båten da jeg tok den opp etter 2 vintere i vannet ifjor sommer. Vi ligger veldig sentrumsnært :) 

Se: http://trondheimhavn.no/gjestehavner-trondheim.aspx

Nå ser situasjonen i Trondheim noe usikker ut for båtfolket fremover. Fra og med desember 2014 til våren 2016 blir havnene rengjort for forurensning. I forbindelse med dette blir kanskje hele kanalen tømt for båter og dermed stiller ikke Trondheim Havn med vinterplasser lenger. Men hvordan de løser det i praksis er det ingen som vet enda.

Se www.renerehavn.no

Hoi, jeg tenker på å flytte båten min og bo i den i Trondheim til høsten. Har du noen tips om hvor man kan finne plass? Går det an å ligge på Skansen kanskje? Der er det vel mange som tar opp båten for vinteren.

V.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår