Hei

Første innlegg skulle vel ikke vært kommentar. Prøver med diskusjon:

Planlegger tur og styrer mot Middelhavet fra Oslo i slutten av mai med min Ovni 345 og bare kona som reder om mannskap.

Min nåværende forsikring dekker Europa i sommerhalvåret ( til 30/9) og kun Norge Danmark om vinteren. Selskapet nekter å utvide dekningsområdet for vinteren så jeg må finne meg en ny forsikring.

Hvilken forsikring og hvilke selskap anbefaler dere for seiling og oppbevaring av båt i Middelhavet?

Visninger: 446

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Jeg har min båt Kreta, seilte den dit i 2012. Forsikret hos Atlantica. tlf 80065117. Ble holdt igjen av havnepolitiet i Pylos i Helles i 4 timer. Krevde 3 spesifikke forsikringsbekreftelser som Atlantica bekreftet promte på mail. Sender du en mail til : torstein@bentzen.biz returnerer jeg innholdet i denne bekreftelsen.

God seilas

Hilsen

Torstein

Hallo.

Jeg har hatt båten liggende i hellas i 2 år og har brukt danske "pantaenius". Har fungert velig greit så langt, ikke noe problem med havnepoliti eller å få dekket middelhavet ++ hele året på forsikringen.

Dekningen er like god hos Atlantica til en langt lavere pris, men du kan jo sjekke selv.

Hei 

Hvilket selskap bruker du i dag ? Selv har jeg hatt meget dårlig erfaring med IF når det kommer til bruk av forsikringen, også her hjemme!! 

Vi reiser om en måned - og jeg har funnet ut at prisene er ganske like - havnet hos Gjensidige - som jeg har gode erfaringer med fra før.

Hei,

Har god erfaring med Gjensidige jeg også.. Så god tur :-)

Hei eg har brukt Qualety maritim som forsikrings agent og Navigators som selskap veit ikkje om dette er det beste men prisen er ikkje så verst i forhold til IF og gjensidige. Har begrensing på vest for 35 grader øst og ikkje lenger sør en 34 grader nor.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2019   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår