Hallo! De sorte "bussvindulistene" på min Vega fra 1977 begynner å morkne og lekke, og er vel modne for utskifting. Jeg mener jeg har sett at noen selger et sett med aluminiumsvinduer til Vega for en billig penge. Er det noen som husker hvem som selger dette?

Visninger: 338

Vedlegg:

Svar til denne diskusjonen

Hei Vegar
Mine ble levert av Göteborgs vattenskäringsteknik AB på Hönö utenfor Göteborg.
I 2007 kostet hele settet 6240,- sek. Hva prisen er i dag vet jeg ikke, men telefonnummeret til dem er 0046-(0)31969691. Hjemmesiden er www.ometall.se og epostadressen er info@ometall.se
Anbefales forøvirg masse å skifte tid disse. Vegan blir om mulig ennå vakrere og så slipper du å tenke på faren for at brottsjøer trykker inn vinduer med gummilist.

Håper dette hjalp litt på vei?
Mvh
Bjørn Meek

Ps
Kjempeide å lage egen Vega side.

Supert! Tusen takk!

http://www.albinvega.co.uk/windows.php
Eller
http://www.vegamarin.se/fonstersats-vega--p-293-c-238.aspx

Vurderer å bytte selv, selvom det ikke er noen tegn på morkning ennå. Si ifra dersom du skal bestille, så kanskje vi får det billigere dersom vi går flere sammen!
-J.

Kjempefint! Håpet er å få byttet dem i år, hvis det blir tid og penger igjen etter at jeg har fått på plass dieselvarmeren. Holder deg oppdatert!

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2020   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår