Heisann!

Har nylig kjøpt meg en Albin Vega. Er ny til sjøs, så tilgi meg for dårlig terminologi, men korriger gjerne!

Jeg regner med dere kjenner til disse "hullene" til bordet som gjør at du kan flytte bordet inn i kahytten og ut på dekk.

På dekk er et av disse hullene tettet igjen som dere ser her:

Men det andre hullet er helt åpent. Grunnen til at jeg spør er at det ser nesten ut om det er bevisst, fordi kanten er så finslipt. Men jeg kan ikke begripe at det skal være sånn, for det gjør jo bare at masse vann og drit renner ned i motorrommet. Kjølsvinet er ganske grisete og jeg regner med at dette har bidratt stort til forsøplingen.

Så dette må vel tettes? Tenkte å flekke på provisorisk gaffatape. Hva vil være en god permanent løsning?

Visninger: 380

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Gratulerer med flott båt!

Det skal nok ikke være sånn som dette. Jeg ville tettet det med glassfiber og polyester. Du får alt du trenger på Biltema, og de kan sikkert forklare deg hvordan du bør gå fram.

Lykke til!

Hilsen Vegar

Henger meg på Vegar, og gratulerer med kjøp av Vega!
Det som er viktig er at du bruker glassfiberduk, ikke bare glassfibersparkel. Da du trenger konstruksjonsmessig styrke. Får kjøpt et ferdigsett for småreperasjoner med det meste du trenger på biltema, mekonomen, båtutstyrsbutikker etc. Husk å slipe ned det gamle polyesterlaget rundt hullet med litt grovt sandpapir sånn at den nye glassfiberen fester seg godt. Ellers er det bare å følge bruksanvisningen på boksen. Ta med dørkplaten hjem så den får herdet i varme.
Mvh. Jon.
Takk for svar. Biltema neste stopp!

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2020   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår