Informasjon

Albin Vega

Hei!

Dette er en gruppe for alle med interesse for seilbåten Albin Vega, uansett om man er eier av denne nydelige skuta eller ikke.

Her kan Vega-entusiaster utveksle erfaringer og råd, og kanskje få det enda litt bedre på sjøen.

Nettsted: http://albinvega.org/
Medlemmer: 18
Siste aktivitet: des 29, 2014

Diskusjonsforum

Webmaster Vegasidene Ett svar 

Hei!Som dere sikkert har fått med dere blir ikke sidene til Den Norske Vegaklubben lenger oppdatert da de trenger en webmaster. Det er vel noen her som har kompetanse og kunne tenke seg å ta på seg…Fortsett

Merker: vega, Albin

Startet av Jon J. Jensen. Siste svar av Ganso Estupido des 29, 2014.

Albin O-21, batteritenning eller magnettenning?

Hei. Mye motormas på meg, sorry :)Jeg er i prosessen ved å anskaffe en ny Albin O-21 fra Sverige for å erstatte min gamle innenbords av nøyaktig samme type.Det ringte så en svenske til meg og spurte…Fortsett

Startet av Ganso Estupido jul 25, 2014.

Hva tenkes om elmotor på Albin Vega?

Oppdaget nylig at jeg hadde fått et Vegablad (nr 2 2014) i posten. Der så jeg annonse for esail.se som markedsfører elmotor for seilbåter i 30-fotsspekteret. En Albin Vega har visst blitt brukt til…Fortsett

Startet av Ganso Estupido jul 19, 2014.

Kaputt innenbords 3 svar 

Hei.Jeg bestilte mekaniker i dag og fikk vite at blokka på motoren var sprukken og at jeg økonomisk sett like gjerne kunne skrote den.Det var en Albin O-21.Fins det erstatningsmotorer eller mulighet…Fortsett

Startet av Ganso Estupido. Siste svar av Ganso Estupido jun 13, 2014.

Kommentarvegg

Kommenter

Du må være medlem av Albin Vega for å kunne legge til kommentarer!

Kommentert av Vegar Knudsen Vatn den 18 juli 2013 kl. 16.00

Kommentert av Vegar Knudsen Vatn den 18 juli 2013 kl. 15.59

Kommentert av Vegar Knudsen Vatn den 26 mai 2013 kl. 14.13

Hallo Vega-venner! Noen av dere som har Volvo Penta MD6A i skuta? Jeg finner ikke ut hvor sinkanoden på motoren skal være ... Det gjorde de heller ikke på Volvo-butikken. Skal det ikke være noe sink der? Merkelig i så fall. Jeg har en anode på propellakselen, utenfor båten. Er det den eneste?

Kommentert av Vegar Knudsen Vatn den 28 februar 2013 kl. 12.39

Swan i nabobåsen til Albin Vegaen Bada Bing! i Kjøpmannskjær på Nøtterøy.

Kommentert av Øystein Skotte den 29 januar 2013 kl. 20.50

Hei Vega-folk!  Gratulerer til alle som har valgt denne glimrende skuta til å søke eventyr til havs. Så bra at noen har starta et sånt forum som dette! Jeg har seilt Vega nr. 65 i ni år, og nå har jeg skrevet bok om det å seile på lang tur i billig båt. "Den perfekte båten" heter boka. Du finner den på fx www.haugenbok.no. Denne sommeren går turen langs kysten fra Sunnmøre til Nord-Norge. Gleder meg allerede :-)  

Kommentert av Vegar Knudsen Vatn den 28 januar 2013 kl. 9.34

I en Albin Vega kan man komme seg nesten hvor som helst. Her er et intervju med Mark Rutherford, som seilte alene fra Annapolis, gjennom nordvestpassasjen, rundt Kapp Horn og tilbake til Annapolis i Vegaen "St Brendan". Det tok 310 dager.

Klikk her for podcast og mer info.

Kommentert av Jon J. Jensen den 21 januar 2013 kl. 23.29
Linken til yahoo-gruppa er:
http://groups.yahoo.com/group/AlbinVega/
Fikk også boka til en av originalmotorene, husker ikke om det er til Albin eller VP motor. Skal sjekke det opp til helga, den er uansett up for grab hvis noen trenger den!
Kommentert av Vegar Knudsen Vatn den 21 januar 2013 kl. 9.41

Hva er adressen til forumet på Yahoo!?

Kommentert av Bjørn Meek den 18 januar 2013 kl. 17.56
Hei Jon
Så kult at du fikk tak i originalboka.. En pdf ville vært veldig bra da:) Den som ligger på nett er litt grov på detaljene og bildene.
Titter innom yahoo forum også. Takk for tipset :)
Kommentert av Jon J. Jensen den 17 januar 2013 kl. 21.21
Hei Bjørn! Var en fyr i båthavna i sommer som plutselig kom bort og ga meg den originale håndboka. Kan ta en kopi til deg, eller evt. skanne den inn på pdf. Ellers anbefaler jeg Albin Vega forumet på yahoo, de har kanskje den største internasjonale medlemsmassen og en veldig innholdsrikt fildatabase.
 

Medlemmer (18)

 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2015   Opprettet av Sorgenfri.

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår