Hei, der er ikke noe fast varmeannlegg i min Beneteau 375, tre cab versjon fra 1987. Med ønske om noe lenger utflukter og ofte med to barn ombord, tenker jeg å innstalere et system. Jeg har sett på webmaster air topp 3900. eberspacher d4 eller d5. wallas 39dt eller 40dt. Er det noen som har erfaring med dette. Ihht egnet modell, plassering i båt. Hva med støy, lager selve mekanismen betydelig støy. Hvor mange uttak anbefales. Eller er der helt andre løsninger som er å foretrekke. Event vann basert. Et anlegg blir jo forholdsvis dyrt så jeg håper å få til et best mulig resultat i første forsøk. Takker for eventuelle innspill på dette. Mvh Ole G.

Visninger: 508

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Jeg hadde i min forige båt en eberspacher tror det var 4... et eller annet Nå har jeg to eldre Ait top 32 jeg synes  begge disse typene er støy svake med man hører viftene sus  (ikke i lugarene) fra brenerene og tikkingen av disel pumpen. Jeg ville prøvd å få etutak i alle rom inkl. dusj. Da får du en behagelig tempratur i hele båten.

Lyke til.

mvh

Kjell Inge

Dersom båten er lun i utgangspunktet bør du ikkje instalere for stor varmer 2kw til max 3 kw . det er bedre og kjøre med god forbrenning en og skru ned på termostat .Prøv og tenke godt igjennom hvor du skal legge trase og plasering av unit og tilgang til diesel. snakk med folk som har samme type båt som har gjort dette før.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2020   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår