Jeg har nylig kjøpt meg en 27" Granada seilbåt på Nøtterøy og planlegger å seile den til Romsdalsfjorden (Molde/Åndalsnes) med start ca. 15. juni. Regner med å bruke ca 10 dager på turen. Ettersom jeg er nybegynner uten erfaring hadde det vært kjekt å få med noen med litt peiling på deler eller hele turen. Jeg vil sette ekstra stor pris på å få med mannskap særlig på første del av turen, feks Nøtterøy - Kristiansand, eller til Stavanger. Men alle seriøse henvendelser vil bli seriøst vurdert.

Betingelsene er enkle: vi spleiser på alle utgifter til mat ombord, mat og drikke som kjøpes og nytes på land betales av hver enkelt. Alle reiseutgifter til og fra båten, uansett årsak, må dekkes av hver enkelt. Av naturlige årsaker kan jeg ikke gi noen garantier for når båten vil ankomme eller forlate ulike havner.

Båten er ikke stor men er relativt komfortabelt og veldig hyggelig innredet ifht størrelsen. Eget avlukke med toalett, men ikke dusj ombord. Tre personer går greit, men med fire begynner det å bli trangt.

Les mer om båten, se video, og sjekk de foreløpige planene på bloggen min: http://www.djiihaa.com/?p=4960

Visninger: 177

Vedlegg:

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2019   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår