SY Villvind har nå vært på langtur i ett og ett halvt år og er underveis mot østkysten av USA og Canada. Målsettingen er å ankomme Canada i juni og seile fra New Foundland mot Grønland i juli. Vi vil seile langs kysten av Grønland, Island og opp mot Svalbard. Hvilke steder vi anløper vil være påvirket av vær- og isforhold. Alternativ rute er om Færøyene og Shetland. Ankomst Norge vil bli i månedskifte sept/okt.

Underveis håper vi på flotte naturopplevelser i arktiske farvann med isfjell, isbjørn, hval, kajakkpadling, toppturer, telttur/ørretfiske og blå lagune på Island mm.

Fra Canada ønsker vi oss to til ombord som er motivert for seilas på nordlige breddegrader, for hele turen eller delt. Høres dette spennende ut og du har bra med seileerfaring, gjerne fra arktiske strøk, ta kontakt og skriv litt om deg selv. Ta gjerne en titt på hjemmesiden til Villvind: www.villvind.net - om båten og om oss to som allerede er ute og seiler.

Hilsen
Tore Klungland
tor-klu@online.no

Visninger: 1417

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår