Bli med og seil Ragnarok i karibien i April-Juni og til Europa/Norge!

Er noen litt keen på å komme seg vekk fra den kalde og utilgivelige våren i Norge?!? Du har kanskje en eventyrer i magen og vil lære og seile, eller aller helst, har seilt litt fra før.

Vil du seile i karibien og se alle de fine øyene på vei oppover fra Trinidad og Tobago, langs hele "perlesnoren" til BVI og over atlanterhavet til Azorene? Meld din interesse da vel. Jeg er hvertfall i Oslo frem til 10 April, muligens litt lenger.

Jeg trenger 2-3 personer som er omgjengelige, positive, er interessert i seiling, se noe nytt, har vært ute en vinternatt før, er sosiale og lystne på eventyr.

Båten er en 33 fots Finnfire som er en rask racer/cruiser bygget i Finnland. Den er sterk i skrog og rigg og har seilt i orkan før og rundet Kapp Horn. Skipper Claus er 34 år ung og har 5 år erfaring med langtur seiling. Dette blir sjarmøretappen, karibien på sitt beste!


Se mer fra turen og båten her: www.happylucky.no

Turen starter snarest! Send mail til jensclaus @ gmail . com

Sjøhoi!
Claus :)

Visninger: 307

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hej Claus!
Jag heter Tobias, är 30 år och jobbar för tillfället som kock på The French Laundry i Californien. Har alltid velat göra en långsegling och laga mat på båt, och nu känns som ett perfekt tillfälle. Har inte mycket erfarenhet av segling från förr, men jag lär mig snabbt, är inte rädd för att ta i och älskar äventyr.
Hade vart interssant att lära sig segla och kul att åka med er.

Mvh Tobias
hei! jeg har fri hele juni og vil gjerne seile:) har ingen erfaring å skilte med, men er eventyrlysten, fleksibel, tilpasningssyktig og lærevillig. jeg er for tiden bosatt på svalbard, og vil gjerne kjenne solen på kroppen et par uker til havs før jeg returnerer til svalbard i juli... kan jeg hoppe om bord som mannskap for en måned??? mvh bettina

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår