Hei Kevin 25 Tromsø her!

Er en omgjengelig og humørfylt kar som liker utfordringer og eventyr. Min store lidenskap er friluftsliv og alt av turer i fjell og skog uansett vær. Har et stort ønske om å være med på tur, evnt begynne med seiling og Søker seilas langs Norskekysten, svalbard evnt. Er praktisk anlagt og har erfaring fra motorbåt og skipsteknisk drift men seiling er helt nytt for meg.. Men er veldig lærevillig!

 

 

Visninger: 358

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Lyst til å være med fra Kristiansand til Tromsø i sommer? Om ikke hele så deler av turen.

Skal hente en brukt 31-fots båt i på onsdag. Har bruk for ekstra mannskap.

 

Jeg har 2 1/2 uke ferie. Skal bruke alt av dette og se hvor langt jeg kommer. Kommer jeg ikke i mål må jeg finne en gjestehavn hvor jeg kan legge båten til neste gang jeg har noen dager fri.

Hei Kevin.

Ta kontakt med Trond Brattøy,han trenger mannskap på sin seilbåt fra Irland - Norge.Han ligger no i Irland,på tur heim,etter og ha krysset Atlanteren.

Turen tar ca 3 uker.Tlf.nr. +47 91152276

Hei.

Lyst på en seiltur fra Dublin gjennom Crinnankanalen til Orkenøyene, Shetland og Kristiansund N?

Avreise fra Dublin ultimo uke 28. Reise til Dublin dekkes av "Bogenvilla"

 

Hei

Ble litt  nysgjerrig på dette innlegge. Skal egentlig mønstre på en fembøring på mandag, man dette høres ut til å være en litt større tur jeg kunne tenkt meg. Hvor lang tid regner du med å bruke på denne turen og når har du avreise i uke 28?

 

Jeg er forøvrig 24 år og har drevet med seiling av tradisjonsbåter det sisste 1, 1/2 år, men det begrenser seg til sskjærgårds seiling. Er veldig ivrig på teste meg ut på en litt større seilas og er veldig motivert for en slik type tur. Bor i kristiansund så det hadde vært gøy å seilt helt hjem.

 

Helsing Joakim Aae

tlf 41515938.

Hei.

 

Jeg har rettet denne forespørsel på vegne av min bror Trond Brattøy. Han ligger for tiden i Cork i Irland. Regner med å være klar for videre seilas mot Dublin i løpet av tirsdag. Venter på noen beslag som skulle være klar på mandag/tirsdag. Dersom du ønsker det - og har mulighet til det kan du sikkert gå ombord i Cork også.

For eksakte opplysninger kan du ringe Trond Brattøy på mobil +47 911 52 276.

 

Med vennlig hilsen

Kolbjørn

kunne du tenke deg jordomseiling? sjekk ut seaventure.net

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår