Leter etter erfaren seiler som tar på seg oppdrag å seile båt fra hvor jeg kjøper den til en havn i Bodø-området. Båt er enda ikke kjøpt, men planlegger å kjøpe noe i størrelsesorden 22-27 fot. Dette er snakk om å kjøpe en billig båt, alt fra 10.000 til 100.000 er interessant. Betaling for jobben kan diskuteres, og vil selvfølgelig være avhengig av hvor jeg kjøper båten. Jeg er nybegynner!

Jeg har noen alternativ hvor jeg kan kjøpe båten nå, men hvor båten kan hentes til våren. Så det er også aktuelt her å komme i kontakt med hverandre, og diskutere et senere oppdrag/avtale. Men for min del må man gjerne seile den opp nå i høst også.

I utgangspunktet, og hvor dette er mulig, vil jeg gjerne bli med på seilturen for å kunne lære av det. Dette avhenger litt av tidspunkt o.l. Det kan jo være umulig å få det til å passe for begge. Jeg har muligens også en tredje person som kan/vil være med. Dette er jo også en god måte å bli trygg på og kjent med båten, mens man har med seg noen som kan å seile.

Forøvrig kan jeg nevne at målet er å få til en langtur i løpet av de neste årene, men jeg ønsker også å bruke båten til turseiling rundt om Bodø og over Vestfjorden til Lofoten osv. Tips til båt er også interessent.

Visninger: 379

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2019   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår