Seiling i syd amerika , Cape horn, Antarktis og Patagonia 2012 og 2013

Har du seilerfaring og har lyst til a vaere med paa opplevelser stoerre enn de fleste kan oppnaa i livet...????

LIVET LEVES KUN EN GANG, FORLENGS OG IKKE BAKLENGS, JUST DO IT...

Sy Jageren en 44 fot Ovni 445 utstyrt for seiling jorda rundt og Antarktis er akkurat naa i Ita Parica, Salvador de Bahia, Brasil.. Bahia er det som er Soerlandet for oss nordmenn..

Akkurat naa sitter skipper og eier Gjermund Jamtveit i en liten fjell landsby Merida, nord i Andesfjellene i Venecuela. Starter paa 7 dagers tur for aa forsoke aa bestige Pico Humbolt 4947moh og Bolivar 5007moh.

Meningen er jo at livet skal leves allsidig... .Smil

 Vi drar via London boatshow som starter 5 jan 2012.

 

Seilingsplanen det neste aaret fra 15 jan 2012.

Fra Salvador de Bahia via Morro de Sao Poulo, Rio med carneval, syd Brasil og til Montevideo Uruguay, hvor vi annloper i begynnelsen av mars.. Jageren.com blir liggende i Uruguay/ Argentina fra midten av mars til slutten av august 2012

15 september 2012 seiler Jageren.com nedover Argentina, via Falklandoyene (avg 15nov 2012) til Usuhaia Argentina.

Foer det har vi ogsa vaert innom Punto de Arenas i Chile.

Annkomst Usuhaia er i begynnelsen av desember som er sommer der nede.. Vi slaar oss sammen med andre antarktis seilere i ca 1 mnd tid for aa forbrede oss og bli kjent med de som har antarktis som maal denne sommeren.

1 jan 2013 seiler vi mot antarktis som er en 4 til 6 dagers utfordrende seilas. Her vill vaeret bestemme alt og vi kan dra baade 1 uke foer og 14 dager senere, alt i forhold til vaer og prognoser. Vi har 2 satelitt radioer med vaerdata ombord og vi samarbeider daglig med "frivind" i Norge samt samtaler med de andre baatene som skal samme veg. Cape horn vilbli et av delmaalene.

I antarktis har vi ca 3 uker med store opplevelset som Deception island Telephone bay og ikke minst den polske stasjonen som har egen cafe .

Hjemreise til Usuhaia blir paa samme maate.. Vi venter paa rett vaer som kan ta 1 til 2 uker. Sikkerhet kommer foerst.

"Hjemme" i Usuhaia moeter vi igjen de vi har vaert sammen med mer eller mindere den siste mnd. Byen er koselig og har bade Casino, barer og det du maatte oenske. Fjellturer der er ogsaa mulig.

15 februar 2013 starter  kombinerte seiling og fjellturer i Patagonia, Chile. Begge deler er utfordrende og vi bruker den tid vi trenger oppove det chilenske kyst,fjell og oey landskap..

Jageren vil i mai/juni 2013 legge ut pa et aars seiling i Stillehavet.

Vi onsker mannskap med seilererfaring paa alle etapper.

Avhengig av mannskap og distanser vill vi vaere fra 3 til 6 personer ombord. Paa de mest krevende etapper boer det vaere 4 trente seilere, med godt humoer og friluftinteresse. Familie og venner uten seil erfaring kan ogsaa vaere med som 1 eller 2 ekstra..

 

Jageren er en meget velutstyrt ny aluminium 44 fot isolert havseiler med: 4 lugarer, doble varmesystemer, doble radar og 6 forskjellige gps systemer ombord. (Alt fra Raymarine til Haandholdt GPS), og AIS.

Hvis dette er noe ????.... Saa ta kontakt

Gjermund(@)jageren.com

 

 Vennlig hilsen Gjermund

 

Visninger: 906

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Uen tvil er dette veldig fristende.... håper dere får en fin tur og et oppegående dyktig mannskap..

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår