har planer om å seile neste år i Middelhavet. slik planene er nå, skal vi dra rett etter skoleslutt, begynnelsen av Juni. vi seiler en båt ned til Middelhavet, seiler der i 3 mnd. så flyr hjem, jobber i 6 mnd, så ned for å seile de siste 3 mnd. jeg har nå en Dehler 25, men denne skal jeg selge, og skal kjøpe ny båt. 

hva bør jeg se etter? noen spesielle merker? jeg tenker selv noe over 10 m. med div, utstyr. trenger ikke å se ut inni, men gode seil og motor. ser litt på en gambling 34? noen tanker?

rundt 100-150 000,- kom gjerne med tips og råd ang, slik seiling i Middelhavet, eller seiling gennerellt. jeg er gla for allt av tips!

Visninger: 389

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei. Gamblingen er en ganske liten båt, men tilgjengjeld en god sjøbåt sies det. Ser det ligger en gambling på finn for øyeblikket.. Selv så sitter jeg på Færøyene for øyeblikket, seilte hit med min Gambling.. Jeg er fornøyd. Lykke til i jakten.
Takk for svar!:) jeg har også sett på hero 101, noen som har noen tanker om denne?

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår