Vi er et par i begynnelsen av 30-åra som reiser i Colombia i februar. Vi har tenkt oss til den karibiske kysten, spesielt til Cartagena. Håper å finne noen som kunne trenge mannskap, eller bare selskap, i området. Vi kan godt flytte litt på oss for å møte dere (tar gjerne fly innen Karibien).

Vi er omgjengelige folk som ikke er redde for å ta i et tak.

Gunhild har seilt Askeladd i bunnefjorden hele livet og eid en 17 fots leisure i flere år, Even kjøpte seg en 26 fots Albin Accent for 1 1/2 år siden. Vi har ikke vært på langtur, men vet hvordan en båt er satt sammen, og elsker å være på sjøen. Vil samle erfaring for å dra på langtur selv.

Visninger: 379

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Ligger på ST. Lucia og skal seile vår 38 fots båt til Europa i slutten av april og mai. Er det av interresse?
Hej jeg sejler fra St.Lucia og mod Cuba og og det nordlige Caribien og tilbage til St. Lucia igen til maj 2011
Har dette interesse? www.suntrip.dk
Hei!

Det høres og ser ut som en nydelig tur du er på.

Vi var i Karibien i februar 2010 og fikk vært med på en fantastisk chartret seiltur fra Cartagena til San Blas, vårt første havkryss. I august skal vi seile Oslo- Skagen- Oslo i egen båt, og i høst tenker vi å prøve å finne noen som vil ha oss til mannskap på ARC-en i november. Kjenner du noen som skal over?

Uansett: Da kan det kanskje være mulig å seile med deg i noen uker etter det? Vi tenker oss i utgangspunktet hjem i god tid før jul, men er fleksible mennesker.
Hei Gunhild

Det har väret en fantastisk sejling! Og du/i er velkommen ombord hvis i vil seile i området omkring St. Lucia med besög på omliggende öer. Jeg kan desvärre ikke anbefale nogen pladser på ARC sejladsen, fordi jeg ikke kender nogen. Men det er meget populär rejse og det er bare at skrive annoncer at i gerne vil med så får i sikkert nogle henvendelser.

Du er velkommen til at skrive igen.

Venlig hilsen
Freddy

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår