Vi er tre studenter som skal på ett års langtur, med avreise i august. Ønsker derfor å kjøpe en brukt satellittelefon av typen Iridium 9555 eller 9505.

Visninger: 271

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Har en Iridium 9505A med ekstern antenne til salgs hvis dette er av interesse? Brukt 1 år på seiltur til karibien. ellers som ny. Se annonse her på siden.
Hei!

Dette er veldig interessant for oss. Men lurer på hvordan telefonen er i forhold til å koble den til en PC? Vi er avhengig av å ta imot værmeldinger over sat.telefon med e-post som lastes inn på PC. Er det en vanlig USB-tilkobling som den nye modellen 9555? Hvordan brukte dere den med tanke på dette?
hans_gustav_1@hotmail.com

mob: 48354501
Hei! Det er ikke noe problem å koble til med PC. Du må da kjøpe et datakit. Er litt usikker på hva det ligger på i pris nå, men det er en enkel programvare og kabel med USB tilkobling. Tror det er samme opplegget som på den nye modellen, men er litt usikker på dette. Vi brukte ikke telefonen til å koble til internett, men mange av de andre vi traff på turen hadde den samme modellen og brukte den jevnlig til å laste ned værmeldinger, grib-filer, mail,osv. Så dette skulle ikke være noe problem.

Dersom det er noe du lurer på er det bare å ringe meg. Mobilnr er 90098243, eller så kan du nå meg på mail vidarmong@hotmail.com

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår