Hei. Er det noen som skal seile i nordlige farvann i Norge / Svalbard / Grønland / annet, i juli, og trenger mannskap? Jeg er ikke veldig erfaren men med litt repetisjon og veiledning kan jeg absolutt bidra godt. Jeg er selvsagt villig til å betale min andel.

Det jeg har av erfaring er 11 dagers seiling/Day Skipper kurs i Karibien for noen år siden, tur/retur Langesund -Skagen, og 3 ukers seiltur (privat) langs vestkysten av Svalbard sommeren 2015, hvorav 5-døgns kryssing fra Longyearbyen til fastlandet (Bodø), inkludert  et par dager med liten storm. Har ikke blitt sjøsyk så langt! Kan håndtere rifle.

I tillegg noe småseiling og regattaer i Oslo og Bodø innimellom. 

Om meg selv, -jeg er 42 år, IT-jobb i staten, er gjerne med på en pils eller tre men er interessert i seiling pga opplevelsen og naturen, ikke flest mulige ankerdrammer :) Er en aktiv person til vanlig, mye turer og aktivitet, kajakk, fjelltur etc.

Har fri de 3 første ukene i juli. Ta kontakt om det kunne være aktuelt. Vil tro det går an å ta en prat med han som var skipper på Svalbard-turen hvis det er ønske om å få referanse.

Mvh Stine

Visninger: 331

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Stine.

Er dette fremdeles aktuelt, eller har du laga andre planer?

Stine,

Jeg skal ut i havet nå til sommeren. Oslo-Shetland-Orknøyene-Færøyene, i en eller annen rekkefølge og omtrentlighet. Har båten i Oslo om du vil se an. Stor flott Najad som egner seg til turen!

Mail meg gjerne rune@teknobua.com. 

/Rune

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2019   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår