Hei. Er det noen som skal seile i nordlige farvann i Norge / Svalbard / Grønland / annet, i juli, og trenger mannskap? Jeg er ikke veldig erfaren men med litt repetisjon og veiledning kan jeg absolutt bidra godt. Jeg er selvsagt villig til å betale min andel.

Det jeg har av erfaring er 11 dagers seiling/Day Skipper kurs i Karibien for noen år siden, tur/retur Langesund -Skagen, og 3 ukers seiltur (privat) langs vestkysten av Svalbard sommeren 2015, hvorav 5-døgns kryssing fra Longyearbyen til fastlandet (Bodø), inkludert  et par dager med liten storm. Har ikke blitt sjøsyk så langt! Kan håndtere rifle.

I tillegg noe småseiling og regattaer i Oslo og Bodø innimellom. 

Om meg selv, -jeg er 42 år, IT-jobb i staten, er gjerne med på en pils eller tre men er interessert i seiling pga opplevelsen og naturen, ikke flest mulige ankerdrammer :) Er en aktiv person til vanlig, mye turer og aktivitet, kajakk, fjelltur etc.

Har fri de 3 første ukene i juli. Ta kontakt om det kunne være aktuelt. Vil tro det går an å ta en prat med han som var skipper på Svalbard-turen hvis det er ønske om å få referanse.

Mvh Stine

Visninger: 167

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Stine.

Er dette fremdeles aktuelt, eller har du laga andre planer?

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2018   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår