Hei. Jeg skal seile min Bavaria 42 2000 mod fra Norge til Kanariøyene og videre til Brazil om Kapp verde nå i år. Jeg beregner avg Norge etter jeg er ferdig med div oppgradering av båten en gang i sommer, juli-august. Båten er en 4 lugarsversjon. Jeg reiser i utgangspunktet alene, men satser på at det finnes noen som kan tenke seg å være med på deler eller hele turen. Den eksakte ruten er ikke fastsatt da jeg er åpen for forslag til steder, havner som bør besøkes. Alle kan være med seilerfaring er ikke nødvendig. Selv er jeg en gutt i 40 åra. Jeg tenker ikke å ta betaling, men ser det som fornuftig å dele på utgiftene. Håper at noen gammel eller ung finner dette spennende og fristende.   

Visninger: 1687

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei, jeg er interessert i å snakke med deg om dette. Har sendt deg en melding / venneforespørsel med telefonnummer, ta kontakt!

Heisann Rune! jeg er en ung mann på 22 fra Bergen som bærer på en liten drøm om å seile den ruten du beskriver. Jeg har dessverre ingen seileerfaring fra tidligere, men liker å tro at jeg tar det igjen med pågangsmot,lærevillighet og entusiasme.Hvor i Norge seiler du fra ?

Hei Daniel. Jeg bor nå i Haugesund og det er her jeg reiser fra. Du er velkommen til å være med å seile. Det er pr nå flere personer som har melt sin interesse. En som vil være med fra Norge til Brasil en som vil være med over Atlanteren, men det er enda plass om bord. Om du ønsker kan du jo også ta en tur til Haugesund i forkant for å treffes å se båten. Båten står nå på land for div utstyring og smøring.

hilsen Rune

Hei igjen :) Takker for svar, det hadde vært veldig greit. Jeg tenkte i hovedsak å henge på hele turen hvis det hadde latt seg gjøre. Hvis du vil kan du jo sende meg tlfnr ditt på melding så kan vi avtale og ringes til uken evt?
Hei du! Jeg har seilt aktivt i 3 år på mange forskjellige type seilbåter. Har alltid elsket å være på vannet, men har Desverre ingen mulighet til å få seil! En slik seiltur hadde virkelig vært spennende og gøy! Bor i Tønsberg og er snart 18 år gammel :D -hvis dette kan være mulig å få gjort noe sånt sammen ring meg på -41068844 :)
Hei

Jeg kunne gjerne tenkt meg å vært med på deler av turen.
Jeg har 210 nm på baken og 12 timer nattseilas.
Jeg er lettlært og har godt humør. Sterk og flink til å arbeide.

Mvh

RS

Hei Rigmor. jeg har sent deg en venneforespørsel. Det er enda muligheter for å være med på noen etapper. du kan sende meg telefon nr så tar jeg kontakt.

Hei på deg.  Dette høres ut som en drøm som jeg godt kunne tenke meg å bli en del av...

-skulle det forsatt være muligheter, så er jeg intr.

 Jeg er en eventyr søkende 43 åring, som lenge har drømt om noe sånt som dette..

 hilsen jan I.

 

Hei. Eg er sjølv 41 og studerer nautikk og er frivillig mannskap på redningskjøyte som båtfører. Bor i båt og har ved 2 anledninger tidligere seilt i karibien. Dersom eg ikkje skal på sjøen å jobbe i juleferien så har eg lyst å ta ein ny tur ut på eventyr. Hvordan passer det inn i dine planer rundt juletider?

Hei Kenneth

Ved jul og nyttår planlegger jeg å være i Rio. Jeg har vel full båt frem til etter nyttår. Da er jeg alene foreløpig.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår