Jeg søker på vegne av mine foreldre mannskap som kan være med å transportere en Nauticat 44 motorseiler fra Marmaris i Tyrkia til Preveza. Turen tar maks en uke.

Årsaken til at de søker mannskap er pga av sikkerheten på turen. Min far (Knut Bakken) som er tidligere sjøkaptein har mye kunnskap havet og seiling, men har redusert helse og ikke har den samme energien som før. Min mor (Inger Bakken) er ikke så komfortabel med å seile denne distansen med kun de to.

Knut Bakken 76 år og Inger Bakken 74 år er et veldig hyggelig par som har vært gift i over 50 år. De har vært mye på båten de siste 8 årene de har eid den, men de siste par årene har det begrenset seg pga av helseutfordringer.

Finnes det noen der ute som er båtvandt som kunne tenke seg en fin seiltur på ca en uke fra Marmaris til Preveza i Tyrkia. Mine foreldre dekker reise, kost og losji for den som blir valgt som reisefølge. Gratis seilferie med andre ord. Er dere to, så er det også mulig å diskutere.

Reisen starter tidligst 07. mai og senest 18. mai. Dette avtales direkte med mannskapet som blir med.

Det er ganske kort varsel, men har du muligheten har du mulighet til å få en opplevelsesrik seiltur i Egeerhavet med et hyggelig ektepar med mange gode historier og dele.

Er du interessert? Send meg noen ord om deg/dere og hvilken bakgrunn du/dere har. nwbakken@gmail.com

Nils William Bakken

Visninger: 285

Vedlegg:

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår