by Jan Skandsen on 17 Jul 2008, 14:55

Vi skal delta som mannskap på ARC nå i nov og skal være i Karibien fra des til april . Ser at Kjell har foreslått mannskapsbørs på Floatplan og Henrik på Crewseekers .
Har noen kjennskap til hvor dyrt og lett det er å leie båt der borte og hvor lett er det å få være mannskap på båt ved å oppsøke havner o.l steder
takker for svar
Siv og JanJan Skandsen

Svar:
by kjell72 on 02 Sep 2008, 09:40

Hei igjen.

Skal dere planlegge og ha ting i 'boks' før dere kommer ned så må dere enten leie eller gjøre avtaler på forhånd via floatplan eller crewseeker. Og leie privat er kanskje mulig men det er jo litt 'risky'. Leie av firma koster skjorta men har dere mange skjorter så er jo det helt topp.

Ellers er det ikke så veldig vanskelig og få haik her og der. Det viktigste er og vite hvor en skal gå for og ha en sjanse. Den beste plassen er nok Charaguamas i Trinidad da mange er innom der. I det tidsrommet dere snakker om er der mange som gjør seg klar for og seile mot Panama og dere kan haike dit. I tillegg er der mange som er der i Februar pga. Karnevallet

Visninger: 95

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2019   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår