Hei jeg planlegger å reise i slutten av august nedover til Grand Canaria for så videre til Caribien i november. Jeg trenger tre til med meg på hele eller deler av turen. Jeg regner med å være hjemme igjen i mai juni 2016. Bifall som er en Kutter på 39 fot er total renovert og oppgradert ang utstyr, strøm og vann.Det er fortsatt noe som gjenstår utvendig før jeg kan dra. Jeg er 51 år og drømt om dette lenge.

Visninger: 1857

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei jeg og min samboer ønsker å krysse over til Caribien fra Grand Canaria i november. Han har rikelig med erfaring (sjøkaptein) og har krysset denne strekningen 4 ganger. Selv har jeg litt erfaring har d5la og veldig lærenem. 

Er dette av interesse?

Ha en super aften.

Mvh Silje Gustavsen

Hei Silje jeg takker for svar. Jeg er veldig interessert i å ha dere med. Om du vil ringe meg på tlf 48074909 hadde jeg vært glad for det. Mvh.Pål

Hei.

Jeg kunne tenkt meg å være med fra november og en tid fram mot senest februar om du fremdeles har plass. Jeg er 64, har egen HR 38 som jeg har seilt en del, men regner meg ikke som erfaren seiler. Har  "sjøkunnskap" fra tid i utenriksfart og som styrmann. Vil gjerne lære mer som kan komme til nytte senere på egen kjøl.

Om det er av interesse så ta gjerne kontakt på tlf. 48181951 eller mail rogedahl@online.no

mvh

Roger Dahl

Hei sann.

Jeg er ledig fra ca begynnelsen av oktober og frem til desember hvis du har behov for mannskap ned til Grand Canaria :)

Jeg er Maskinist av yrke og har no litt erfaring med seilbåt og båtliv. Gi meg en lyd på kavset(a)gmail.com om du fortsatt har behov for mannskap :)

En rettelse... Jeg er ledig til medio januar :) gi meg en lyd om du trenger mannskap over Atlanteren :)
Hei jeg har noen uker ferie tilgode og er interessert i å bli med på en lengre etappe. Gjerne Atlanteren og noe i Karibien :-)
Hei!

Jeg trenger jo haik til Karibien i slutten av dette året- så dette hørtes gull ut!

Jeg er 28 år, bodd 2mnd av det siste året på en 435 Beneteau 87 mod med en fantastisk kaptein (New England og Karibien)- elsker båt, elsker vann og seiling- og har lært masse av å være med som eneste crew en god stund:) Har ikke vært på krysninger over flere uker før, men har sittet vakt på døgnseilinger.

Helt fantastisk om det er av interesse og om jeg kan få vite mer!

Mvh,
Therese M:)
Hei Pål.
Jeg skulle ha seilt med s/y pinta fra portugal til karibien fra start oktober, men de har lagt kursen om og vil ikke krysse atlanten denne gangen.
Jeg har flybillet til portugal og avtaler i karibien fra januar -men mest av alt et stort ønske om å seile og oppleve havet.

Har du plass til en til på din færd?

Jeg har ikke mye erfaring med seiling, men jeg kan stå vagt, flink på matlaging (jobber som kok) å vask. Jeg er 25, født i norge/asker med har bodd hele livet i danmark.

Håper å høre fra deg.
Mange hilsner, Siri
Siritranum@gmail.com
Trenger du en til på seilas over Atlanter'n? Har seilt strekningen før, videre jobbet på båt i Karibien og senere ca to år på Christian Radich. Er evt klar fra Gran Canaria fra ca 20 oktober.

Vennlig hilsen
Karwen

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår