Hei!

Er du uredd og eventyrlysten mann/kvinne som kunne tenkt deg ein seiltur litt lenger en bare Danmark så kanskje dette er noe for deg!

 

Eg er ein mann på 25 år som kunne tenkt meg ut på ein lengre seiltur fra sommeren 2013. Reisemålet er noe alle er med på å bestemme. Foreløpig så er det kun meg å kanskje ein til som kunne tenkt seg å dra. Tenkte å bruke alt fra 1/2 år til ?? på turen, lommeboka bestemer.

Det ideelle  hadde vært om vi var 4-6 stk.

 

Her kommer litt info om båten:

Det er ein Kings Cruiser 33 fra midten av 70-tallet som er godt vedlikeholdt og oppgradert dei siste åra. kan blant annet nevne ny motor i 2010, varmtvannstank, septiktank, kartplotter og VHF i 2012. Før ein eventuell langtur så må en regne med noen ekstra investeringer.

 

Vis dette tenner din nysgjerrighet så får du ta kontakt på forumet eller jonmg@online.no

Visninger: 2243

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Høres spennende ut!

Jeg for min del har ikke anledning til å være borte sååå lenge, men kanskje det hadde gått an å blitt med på en etappe eller to !?

:)

Dette synes jeg hørtes utrolig kjekt ut, men har desverre ikke mulighet til å reise så lenge løpet av dette året pga skole.
Ta gjerne kontakt om du trenge mannskap for en liten periode :)

nå starter det og bli gang i planene her.

vi er 2 faste som drar fra tvedestrand ca 24 juni og direkte til roskilde festival. når festival uka er ferdig er reiseruta kanskje, kiel kanalen - den europeiske kysten - las palmas - karibien - ?

under hele turen så har vi plass til 2-4 ekstra personer, så om vi er heldige er vi ca 4 stykk ombord hele tiden.

så om du er eventyrlysten, litt gal og ikke har noe imot å bo trangt med ukjente folk er dette tingen vettu:)

så nå er det bare og knuse sparegrisen og slenge seg med på tur.

kan føye til at kostnader ved turen vil være din andel av driftsutgiftene på båten når du er ombord + mat

i tilleg så er det ca 50-100 kr døgnet om vi er 4 stykker som skal dekke forsikring og andre faste kostnader ved båten. og dette er da med forbehold inntil pris på forsikring er klarlagt

ellers så er det bare og spørre i veg

Dette høres fantastisk ut! Jeg har lyst på et eventyr og planlegger å ta en pause i studiene fra høsten. Jeg skal på roskilde, men drar på en 3 ukers jobb etterpå som ikke er ferdig før i slutten av juli. Er det noen mulighet for å være med?

Hilsen Jenny 25 år, Oslo

Hei!
Det er fult mulig å mønstre på i starten av august for både kortere og lengere tid. Om du har lyst så kan du sende meg ein mail også tar vi det videre derifra. Jonmg@online.no

Blir kanskje i korteste laget, og jeg er helt fersk, har feriert noen sommere i motorbåt og hatt noen dagsseilaser i skoleregi o.l. men det er det hele.. MEN, hva med å hyre rett etter roskildefestival dvs i ca 3 uker fra starten av juli? 

Hilsen Sjur 23 år, Kristiansand

Kunne godt tenkt meg å være med, har hele sommeren fri, og resten av høsten hvis jeg har lyst. Har ikke allverdens erfaring med seilbåt, men er ivrig å lære, så hvis du kunne tenke deg å ha med en lærevillig landkrabbe er det bare å gi beskjed.

jeg har mulighet og være med fra midten av sep til rundt mai neste år.

har ingen seil erfaring men er veldig reisevant

har reist jorda rundt endel ganger nå, kom nettopp hjem fra 5ukers tur i Iran for 3 uker siden

har haika ned vest afrika, mali ned til sør afrika, sykla central asia etc

så eventyr lysten har jeg ingen problemer med

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår