Hei.

Jeg lurte på om noen vet om noen steder,-helst i Grenlandsområdet. Porsgrun/Skien som det går ann å bo i båten vinteren 2017/18

Jeg har hytte å brygge på Portør, så det bør være nærmere en 1,5t med bil fra Skien.

Finner ikke stort på nett.

På forhand takk for all info.

-Anders

Visninger: 105

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei,

Det er en stund siden jeg har vært der, men jeg tror at Kragerø (Kalstadkilen) burde kunne vær en mulighet. Jeg overvintret der et par år 2005/06. Litt kummelig dengang, men tror de har bygget ut mye der nå.

Ja. Bodde i 18år ikke lang derifra, så kjenner godt til stedet. De har jammen gjort endel der, siden jeg var guttunge ;-) Og sikker et OK sted å overvintre. Er vel Andrew som driver der enda tror jeg.

Ja....kanskje jeg skal tenke litt mer på Kragerø. 

Hadde liksom håpet å komme litt mer "opp i fjorden"  

Kjøretid med bil blir liksom den samme om jeg skal besøke venner i Skien, om jeg kjører fra Hytta/Portør eller Kragerø. Blir event. første vinter i båt, så det å ligge til kai ved hytta blir liksom ikke riktig :-) he he he... Men på en annen side, får vi nok en mild vinter kan jeg kanskje få seilet litt om jeg ligger på Portør. Fryser ikke til der hver år. 

............Takk for godt innspill. Nå koker hodet mit ;-) Jeg får ta en tur til Kragerø og besøke noen kjente mens jeg myser litt rundt. 

Rart det ikke er blitt noe mer faste annlegg langs kysten vår. Kanskje det er det jeg skulle brukt tid og penger på. He he.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2018   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår