Leter etter DEG - kvinnelig seiler med forkjærlighet for hav og miljø

Jeg leter etter en kvinnelig seiler... som kan bli ledsager... og kjæreste... og sjelevenn... livet ut:)

"The older you get - the more it means..." sanne ord av den godeste Bruce Springsteen:) For meg er det "å dele" - det som betyr mer og mer for meg - og det er TIDEN. Uansett om med kjæresten, familie eller venner. Tid er det kostbareste vi har i livet vårt.

 

Det kan noen ganger være krevende å svømme mot strømmen, men som min gamle kunst lærer sa – «det er bare døde fisk som svømmer med strømmen»… da trengs det ofte en lang pust og tålmodighet - det er lettere og tryggere å gå denne veien sammen.

Jeg som skriver er utrolig glad i naturen (med kajakk, seilbåt, sykkel, ski, hest eller til fots), nyskjerrig på livet, røyker ikke, har reist og sett en del av verden - både nord og sør fra ekvatoren og som ordaket sier, kommer man aldri tilbake som den man har vært når man startet ferden... hver reise setter sine spor...

Jeg er leken og har trolig fremdeles mye barn i meg:) elsker mørk sjokolade, glad i å lage mat (helst sammen med den jeg spiser sammen:), yoga og en god lang frokost på morgen gir meg en god start inn i dagen:)


Bor på en øy i Vestfolds herlige skjærgården, har siden 2 år egen 32ft seilbåt etter 10år med seilerfaring i både norske og andre farvann, er 43år og trives med store horisonter.

Drømmer om
* et solfylt hus ved havet - med en stor hage og fruktrær, mat som er kortreist og helst fra egen hage
* en nær tilknytting til naturen
* en lang seilas med den og de jeg er glad i
* trivelige kvelder med venner ved bål uten på stranden eller ved ved peisen

Er du mellom 32 og 42, elsker hav og sjøliv, har muligens litt erfaring med (seil-)båtliv, liker å være i og med naturen, er spontant, opptatt av miljø(vern) og helse, liker å lage mat fra bunn av, liker å være aktiv og vet hva du vil?

Det hadde vært fint om du bor i nærheretn (Vestfold, Telemark, Buskerud, Akershus), slik at vi kan bli kjent over våren med dags- og helgturer, før man evt. starter en langtur over sommeren:)

Har du lyst å bli med på ferden mot nye horisonter?

Jostein Gaarder sa det om drømmer:

«Virkelig rik er den som har flere drømmer enn virkeligheten kan tilintetgjøre»

 

Visninger: 115

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2018   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår