Kjempemulighet !! Byttelaane 54 fot havseiler mot bolig i 1-2 aar!

Kjempemulighet !! Byttelaane 54 fot havseiler mot bolig i 1-2 aar!
Ja du leser riktig, Min kone Sofie og jeg tar en pause i seilerlivet, og oensker aa byttelaane vaar fantastiske havseiler SY Sovereign med en grei bolig i et tidsrom vi blir enige om. Boligen ligger i Oslo-Baerum omraadet. Grunnen til at vi naa etter mange aar vil ha et avbrekk paa land, er i foerste rekke fordi vi skal bli foreld...re i november og oensker aa vaere tettere paa resten av familien vaar.
Bilder, video og annet finner du paa SY Sovereign 's egen side her paa FB
SY Sovereign er en fullt utstyrt langtursbaat paa 54 fot, med alt nedvendig ombord, og ganske klar for nye opplevelser. Hun er fullstendig selvforsynt med baade stroem via solceller og vindkraft, og fersk vann fra en kraftig watermaker. I prinsippet trenger hun aldri aa gaa til land foruten normalt vedlikehold. Litt smaajobbing maa paaregnes foer avreise. Sovereign ligger naa paa Gran Kanaria i egen trygg boye utenfor Anfi del Mar, eller "Lyng senteret" som noen kaller det.
Dersom du ikke har planer om "Melkeruta" eller lengere opphold i Karibien, kan seiling mellom kamarieoyene vinterstid og Middelhavet sommerstid absulutt anbefales. Vi har det siste aaret stort sett ligget i boya bare noen meter fra den hvite stranden til Anfi del Mar, og nydt av det stabile vaeret, og alle fasilitetene til Anfi, uten at det har kostet oss noe.
Mulighetene er mange hvis du/dere har litt greie paa seilbaat og innehar minst D5L setifikat.
I utgangspunktet ser vi for oss ett bytte der vi tar vare paa boligen deres i den tiden dere har Sovereign. Dere betaler loepende utgifter paa boligen, samt forsikring og normal vedlikehold paa Sovereign.
Vi er fleksible i forhold til avtalens varighet og overige betingelser.
Ogsaa langtids leie uten bytte av baat/bolig kan diskuteres.
Dette er en gylden mulighet for de som vil ha et avbrekk i hverdagen.
Vi vil prioritere folk som "kan snu seg rundt hurtig" kanskje noen som vil delta i ARC allerede naa i slutten av november eller de som oensker aa inngaa i avtalen relativt hurtig, da vi trenger et sted aa bo
Bli kjent med SY Sovereign paa Face Book, og ta hutig kontakt med oss!
Hilsen Kai og Sofie Dahl( Tlf. 922 67 910 / 908 52 508. email: kaidahl99@yahoo.no)

Visninger: 423

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår