Hei, jeg planlegger jordomseiling medio july 2018 med start fra oslo, båten er en meget god og sjødyktig Gambling 34 som har vært på jordomseiling før, jeg søker i første omgang 3 personer til turen, turen er ikke gratis for meg, er utgifter på turen,diesel, havneavgift, kanalutgifter, mat og diverse, derfor tar jeg en engangsum på 15,000. kr som er rimelig og 100 kr pr døgn, ca 3000 kr pr måned.

Du trenger ikke ha erfaring, det for du på turen, det å bo så tett i flere måneder krever disiplin og ærlighet og at vi kan snakke sammen vis et problem oppstår.

Turen går først til Kapp Verde og ut på høsten vidre til karibien trinidad og tobago, panamakanalen og derfra legger vi ruta mot filipinene, men er mange flotte øyer vi kan besøke på turen, gå på land og klatre i fjell, og dykke på fine koralrev.

Jeg ønsker å ha mannskap klart så fort som mulig, er en del ting jeg trenger til båten før avreise, ting som skal gjøres klart.

For påmelding kan du fortelle litt om deg selv, og hvorfor du vil bli med.

Send mail til roareidepedersen@yahoo.no

Visninger: 473

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2018   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår