Jeg har kjempe lyst på en kult opplevelse rundt juni-aug 2010 på en seilbåt med noen erfarende seilere! Jeg har lite erfaring selv, men er super ivrig på å lære masse!! Har tidligere jobbet som tømrer og mye i bar. Bo i Oslo akkurat nå og har drevet butikk i 4år. Jeg kan i tillegg lage masse god mat! Ta gjerne kontakt om du har noe ledig plass eller om du vet om noen andre som har;)

Iselin**

Visninger: 386

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Iselin! Har en båt som jeg vil få opp til Norge fra Gran Canaria i juni. Blir spleising på Mat/ diesel/ havneavgift. Er det av intresse?
Åååhh..det høres helt perfekt ut!! =) MEN...jeg er mitt oppi flytting til kr.sand og jobb intervjuer akkurat nå. Vet mer om 1-2 uker. Når tenker du at båten reiser fra Gran Canaria? Hvor mange har du fått tak i av mannskap til nå?
Hei du! Tenkte å komme avgårde i starten av juni, men det er så lite gutter som vil være med. Jeg selv har ikke tid. Så jeg prøver å skaffe kaptein også. Men kan hende jeg venter til neste år, og seiler selv. Men vi tastes Iselin. Lykke til med jobb interjuver og flytting. Vi snakkes.
Ok, det høres bra ut! Takk takk=) Ta gjerne kontakt til neste år om det blir slik, jeg vil jo så gjerne få ordnet meg en tur! Lykke til så langt;)


Iselin
Hei Nicolai.

Beklager for sent svar.
Ting har endret seg litt her og jeg blir nødt til å være i kr.sand til 23.juli ser du..hvordan ville det blitt med seilingen tror du? Blir mulig litt for kort tid tenker jeg..?

Mvh Iselin
Hei Nicolai

Ja, det er ingen dum ide!! =) Men dere skulle innom kr.sand også så jeg, kan jeg evt heller hive meg på i kr.sand havn i stedet for Bergen da? Det må jo bli rundt den 1-2 juli ca.. også tar jeg fly tilbake fra Torshavn omkring 18 juli.

(Jeg kommer ikke inn på din mail adr..!?)

Mvh Iselin
Heisann, Morning Star seiler nå rundt i Caribien, er for tiden i British Virgin Islands og skal sydover mot Grenada og T&T. Ta kontakt på jorgen.andersen87@gmail.com om du vil være med! Seiler alene, 22år gammel, dagene går med til kiting, paragliding, dykking og seiling!
Høres kult ut!!Hadde digget å vært med på alle aktivitetene du gjør! MEN...jeg får ikke reist så lenge likevel...:/ Men hold gjerne kontakten, kanskje jeg får mulighet en annen gang eller ved en senere anledning=) Koooos deg masse på turen din!!


Mvh Iselin
Jeg vet ikke om du har fått tilfreddstilt behovet for seilas?
Trenger motivert fordekksmatros på 33 ft katamaran Bergen-Trondheim 23.juni. Interessert?

Mvh per
Hei Per.

Når regner du å være i Trondheim da?
Hvor mange trenger du ombord?

Mvh Iselin
Det var satt opp optimalt mannskap på 3-4 personer hele turen. Frafallet har vært stort. Sannsynligvis starter jeg fra Sandefjorsd alene. Plukker opp et mannskap i Kr sand, veksler i Stavanger. To voksne gutter (sml med deg VELDIG voksne). Hadde vært fint med 3 på sluttetappen, så kunne vi tatt noen natteøkter (om det trengs) Vil prøve å være i Tr h den 25.juni.Dette kan bli veldig morsomt og lærerikt.

Hvis du vil se på båten, finnes den på Finn.no, kode 18512090.

Beste hilsen skipperen,
p
Hallo Per

Ja, morsom og lærerikt er nok de riktige ordene!! Jeg kom på at jeg hadde flyttedagen min 24-25 juli(oslo-kr.sand) Så det eneste jeg kunne blitt med på måtte ha vært fra Kr.sand til Bergen, for da rekker jeg akkurat hjem til Oslo igjen før det skjer!.. så sant dere er i kr.sand seint 19 eller 20 juni. Jobber før det:/

Men sjansene mine er vel små ettersom du nok har skaffet nok folk...!?

Hva er VELDIG voksen for deg;)? de har vel ikke stokk..hehe;o)-og du er?

Mvh Iselin

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2019   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår