Jeg har nylig blitt lykkelig eier av en Etap 34 s som ligger i Bergen. Seilbåten skal bli min bolig og seiles opp til Tromsø i løpet av sommeren. Jeg er avhengig av å få med meg noen som er flink til å seile og som har peiling på navigering, da min erfaring begrenser seg til et seilkurs i Oslofjorden i 2010, noen dagers godværsseiling med en venninne de tre siste somrene, samt en fire-dagers tur i april. Jeg skal ta båtfører- og VHF-kurs før avreise.

I Lofoten får jeg kompetent mannskap om bord, så jeg trenger hjelp på distansen Bergen - Lofoten. Ser helst etter en person som vil være med hele veien dit. Det eneste jeg har planlagt, er at jeg skal være i Lofoten 22. juli. Har mulighet til å begynne å seile 25. juni fra Bergen, men kan også begynne senere dersom det er ønskelig for deg som vil være med. Jeg kunne gjerne tenke meg å bruke god tid på ferden nordover for å oppleve mest mulig, men om du vil ha turen unnagjort på færre dager er jeg åpen for det også. Jeg tenker å ta på venner som vil være med underveis. Om du vil ha med deg en person er det helt greit! Ønskelig at du er på min alder, men ikke et krav.

Hvis du er en trivelig og sosial person som kunne tenke deg en flott ferietur langs vår spektakulære norskekyst, dekker jeg kost og losji så lenge du er i stand til å mestre seilbåten og noe opplæring av en uerfaren og til tider sjøsyk kaptein.. Jeg lover mange fine opplevelser, godt humør og god mat!

Sjekk ut salgs-annonsen om du vil ha informasjon om båten. http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=39826718

I tillegg til utstyret nevnt i annonsen, planlegger jeg å kjøpe en kartplotter med AIS-mottaker samt Ipad med kartprogram. Båten blir tatt opp og klargjort før avreise.

Dersom du er interessert, ta kontakt på mail og skriv litt om deg selv: charlotte.b.bratberg@gmail.com

Med vennlig hilsen Charlotte Bjørvik Bratberg

Visninger: 2325

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Kult, gratulerer med ny båt...

Hadde det ikke vært for att jeg er midt i planleggingen for mitt seilas fra Østlandet - Bergen - Færøyene i det tidsrommet, så skulle jeg veldig gjerne vært med...

God tur 

Takk for det! Høres spennende ut med tur til Færøyene! Du får ha riktig god tur :)

Har skikkelig lyst til å bli med ass, jeg har lovet slekten min i Harstad å seile opp til de en gang... Hadde vært topp å gjøre det denne sommeren, ligger jo litt høyere enn lofoten da.. hvordan er det med mannskap? funnet noen som blir med deg oppover? Det kan hende jeg legger turen min på vent ett år, hos meg er det ikke mye mannskap å hente 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår