Charterseiling i Karibien på egen båt !

Vi har i 14 år drevet med seilturer og seilkurs i Karibien, med hundrevis av fornøyde norske medseilende.
Det er bra, så bra at vi nå har større søking til våre seilturer enn vi har plasser. Vinterens turer er snart fullbooket på katamaranbåten.

Søker derfor etter en større katamaran, 44 til 50 fot, helst med aircon og generator, minst 4 dobble kabiner + skipperkabin. Det er det kundene etterspør.
I 3 år solgte vi meget bra på en slik Lagoon 440, men eier og skipper vil nå satse på "all inclusive" for amerikanere og nyrike russere. Noe vi ikke er med på.

Vi satser på norske og skandinaviske kunder, hyggelige priser på gode båter og et bra opplegg.
Har du en slik båt, eller ønsker å investere i en katamaran og seile selv med den som skipper i Karibien til vinteren, så kontakt oss nå.

Vi har også noe forespørsel etter langtursbåter som kan ta imot par med barn, i noen uker. Selvfølgelig får dere betalt.  Helst seilbåt der det fra før er barn ombord. 


Vi har et bra og velfungerende opplegg med gode muligheter for rett serviceminded skipper og katamaran.
Håper å høre fra deg snart ! Ring eller send mail til: Morten Wichstrøm, Caribbean Sailing Club, www.CaribbeanSailingClub.com

Visninger: 170

Vedlegg:

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår