Hej kan du tænke dig at være gast ombord på en 43" eller 13 meter sejlbåd. Vi sejler i Caribien fra december og til 1 april 2014.

Vi sejler i et af verdens allerbedste sejlområder mellem Saint Lucia og Trinidad og tager os god tid til at opleve alle de spændende øer og koralrev  undervejs.

Kig ind på www.suntrip.dk eller Facebook; suntrip.dk og bliv inspireret!

Mange hilsner

Freddy

Visninger: 823

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei.

Jeg har veldig lyst å mønstre på 1 december! Jeg kunne tenke meg å være en del av mannskapet 1 til 2 måner og mønstre av februar og ta fly til USA og dra videre på ferie der alene. 

Jeg har tidligere eid en Albin Cirrus 26 seilbåt og seilt med en 47 foter fra Maldivene, Seychellene og Madagaskar i 2007, så har en del seil erfaring. Blir aldrig sjø syk.

Litt om meg selv: Jeg er en blid gutt med klare, gjennomtenkte meninger. Kan lett snakke med deg om alt mulig eller bare nyte stillheten. Er easy going og laidback. Er den som alltid inviterer til hyggekvelder og andre påfunn i vennegjengen. Stort sett opptatt av cosmos og naturens underverker, og lage god husmannskost setter jeg ofte stor sport i. Er glad i å reise og sosiale sammenkomster, jeg er fleksibel og hjelpsom og jovial. Interesser for photo, musikk og kunst som jeg holder på med litt omhverandre. Har et profft speil refleks kamera så bilder blir det mye av:) Har også tatt sikkerhets kurs for å jobbe ombord i båt i Tromsø.

Vedlegg:

Hej Glenn

Skriv til mig på freddy@suntrip.dk

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår