Det hadde vært skikkelig gøy å få bli med noen på seiltur. Tid til disposisjon er ca 2 uker, veldig fleksibel. Adrian er 22 år, jeg Bjørg er 26. Begge er velig utadvendte og sosialiserer og tilpasser oss lett. Adrian har vært mye på båt, ikke seilbåt, men han er veldig positiv til å legge ut på en tur. Jeg, Bjørg har noe erfaring. Har seil fra Dublin-Cork i en 42 fot og fra Ramsgate over Biskaya til Cascais i en 26 fot. Men har fortsatt mye igjen å lære. Begge trives veldig godt på vannet og ser på det å få bli med på seilbåt som en spennende opplevelse. En ferie utenom det vanlige.
Ta gjerne kontakt på mail,
bellajensen82@gmail.com

Visninger: 199

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei
Kom over dette nå. Dersom dere gir kjapp tilbakemelding kan dere få være med båten min. Ligger nå i Messina på Sicilia og trenger mannskap på tur til Mallorca. Reiser så snart jeg får mannskap. Det går fly til Palermo på lørdager fra Oslo. Dere blir hentet der... Båten min er en Beneteau 423 - været er nydelig og alt ligger til rette for en flott tur..
e-post:andersenatlebjarne@gmail.com


Mvh
Atle Andersen

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår