Få masse seilerfaring på gratis overseiling fra Panama til de Britiske Jomfruøyer

Få masse seilerfaring på gratis overseiling fra Panama til de Britiske Jomfruøyer, BVI i begynnelsen av november til ca 8.desember. Se bilder av båten herunder !

Stor fin Katamaranbåt ved navn KAIROS skal seile fra Panama langs kysten av Columbia, med stop der, til Aruba og Curacao og videre til Tortola British Virgin Islands. Meget erfaren og dyktig norsk skipper og co-skipper er med. Har plass til 2-3 medseilende. Vi tar intet betalt for turen, men dere deler på fellesutgifter, som mat, drikke, innsjekkinger og havneleie.
Flyreise til og fra båten bekoster du selv.

Du vil delta i alt ombord, seiling, navigasjon, vakt-rulering, matlaging, vedlikehold, småreperasjoner og alt som følger på en langturseilas. Dette er en fantastisk måte å få seilerfaring og lære om livet ombord på en havgående katamaran. Har du planer om langtur selv, så vil dette være en fin forbredelse.

Skipper Hans Jørgen har gjort flere lange havseilinger, som over Atlanteren, hele Rødehavet, og Karibien rundt. Han har seilt for oss i mange år med gjester over hele Karibien.

Karibien er flott, tropisk, varmt og solfylt, men det blir også dager med regn og motvind. Som ellers på havet. Den lengste strekningen, fra Curacao til Puerto Rico eller Tortola, vil ta 3-5 døgn, avhengig av vær og vind. Vi vil foretrekke medseilende som blir med på hele strekningen, da vi ikke kan bilde oss til datoer for å plukke opp mannskap.
Du må være frisk, positiv, villig til å delta i alt arbeid ombord, ha gyldig pass og godt humør.

Skriv om deg selv til morten.wichstrom@getmail.no

Caribbean SailingClub.com
Vi er på reise, så derfor svarer vi ikke på telefon.

Passer ikke overfornevnte seiling, så har vi både seilkurs og vanlige seilturer fra november til august.

Visninger: 553

Vedlegg:

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår