Hei!

Om du er lysten på å se deler av verden, bo trangt og hilse på nye folk da er det bare og lese videre.

Vi er 2 karer som fortiden er ute på det store hav med Karibien i sikte. Vi har vært på farten i snart 2 måneder og befinner oss nå på vestkysten av Spania. Planen videre er å slumre oss nedover kysten av Portugal før dei første Atlanterhavs øyene kommer til syne. 

Kan ta med ein liten historie om hvordan planene fort kan forandres: Vi dro fra Kristiansand med kurs for Skottland men utpå havet så snudde vinden og dei blei kaldt så vi havna i ein fin og varm havneby sør i Nederland, med andre ord så tar vi reiseruta når vi er på farta. 

Men nå er det kanskje på tide og komme fram til poenget her.

Vi har lyst til og møte nye folk, både erfarne og uerfarne seilere. Alder og kjønn spiller ingen rolle, men kan nevne at vi er henholdsvis 24 og 25 år gamle. Hitil på turen så har vi hatt med oss ein håndfull nye mennesker i kortere og lengre perioder, både med og uten erfaring. Dette har kunn gitt positive erfaringer og derfor har vi lyst på nye folk ombord.

Så om dette kan friste får du sende ein mail til jonmg@online.no

eller sende ein gratis melding til satelitttelefonen.

Trykk på linken og velg -send a free message. Satelitt nr er 00870776306449.http://www.inmarsat.com/services/land/isatphone/default.aspx

Her kommer litt info om båten og det faste mannskapet.

Båten er ein velholdt 1975 mod Kings Crueser 33 som har vært i familiens eie rundt 20 år. Så kan påstå at eg kjenner båten både ut og inn. Her kommer ein liten utsyrs liste så du veit hva den har og by på

-EPIRP med GPS

-Inmarsatt satelittelefon

-4 pers redningsflåte i container

-2 VHF med AIS

-Div nødutstyr

-Vindror

-+++++++++

Båten har gått gjennom ein stor oppgradering før turen starta og det som skal gjøres før langtur er gjort.

Lurer du på meir får du spørre:)

Eg (Jon Markus) er 25 år gammel og kommer fra ein liten bygd i Vest-Telemark. Har vokst opp med seilbåt og har fått min seilerfaring fra turer til Danmark, Sverige og sørlands kysten. Ser på meg sjøl som ein eventyrlysten, sosial og løsningsorientert person. 

Torvald er 24 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Når han dro fra Norge i juni hadde han ingen seilerfaring men kan nå skryte på seg særs gode kunskaper i båt. Han er utadvent, litt sprø og innehar mye kunnskap du ikke viste du trengte.

Når det kommer til den økonomiske biten så tenkte eg 100 kr dagen som skal dekke utgiftene det koster og dra på langtur.( slitasje på seil og utstyr, verditap på nødvendig elektronikk, forsikring O.S.V)

I tillig så deler vi på mat og diesel underveis.

Er det noe meir du skulle lure på så får du ta kontakt:) 

Seilerhilsen

Jon Markus Gjersund

Visninger: 1936

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

www.draumen.net

her kan du lese litt om turen.

Hei, har dere bruk for en gammel sjømann på 55 år, ta kontakt da på mail roareidepedersen@yahoo.no for mer info.

Heisann! Jeg har flybillett til Brasil i desember og kommer til å befinne meg i mellom Amerika i januar/februar. Er det en sjanse for at dere er der da? Kunne veldig gjerne tenkt meg å seilt litt i Karibien!

Hei! vi ankommer i Januar og tenker å ta turen mot Panama fortløpende slik at vi er der i Mars engang. kontakt meg på jonmg@online.no om du vil vite mer rundt turen. Det nye nå er at eg har tenkt meg jorda rundt.

Heisann:)

Jeg er nå i Las Palmas og skal krysse atlanteren med Christian Radich samtidig med ARC og er på St.Lucia rundt den 14.des. Etter dette har jeg ingen planer foruten en drøm om å seile og være mannskap hvor dette enn måtte føre meg frem til mai, som er den foreløpige planen. Jeg har ingen retur til Norge. 

Om dette høres interessant ut for dere så ta gjerne kontakt :)

linnharjo@yahoo.no

fb: lykke linn

 my name is Terje. Im an former officer in the Norwegian Army and dont have a lot of former sailing exsperience. Im a calm person who enjoys meeting new people, seeing new exciting places and cultures. I start on a 6 to 7 months longe island hopping in the caribbean frome the 9th of des 2013 to the 1st of june 2014. I plan to start in the Dominican Republic and work may way all the way down to Trinidad and Tobago, visiting all the islads in between. I love to crew up frome some of the islads and sail whit u on part of ure jurney ore the whole lenght if it fits whit my destination planed. I have technical experience whit motors, hydraulic and electricety. I can fil any position onboard u might find suitable fore me as im not picky.

teriksen8@gmail.com
Skype: terje.eriksen77
Ahoy
 
Terje

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår