Mit navn er Benjamin Bro-Jørgensen, jeg er 20 år og fra Danmark. I omkring march maj vil jeg gerne joine en sejlbåd fra Caribien til Europa. Jeg har krydset Atlanten som crewmember på den Danske båd Ahead (Bavaria 42 Cruiser) med ARC 2010, vi sejlede fra Spanien til Gran Kanaria med stop i Marokko, har hjulpet med at flytte en 48 fod Swan fra St. Lucia til Antigua og sejlet fra Dominica til Cuba. Jeg elsker at fiske, dele historier, lave mad, gøre stor rent og sejle med de basis evner jeg har lært fra ovenstående rejser. Jeg åben for at deltage med alt fra et fuldtids madlavnings/rengørings/vagt/andet job til betalende crew (men ikke noget der meget dyrt).

Jeg er let at omgås, sund fysisk og mentalt. Hjemme studerer jeg økologisk landbrug mens jeg laver TV programmer om bæredygtighed til en ikke kommerciel TV kanal i Danmark. Jeg prøver at rejse verden rundt uden at flyve – har klaret den så vidt fra Danmark til Cuba, hvor jeg er nu, indtil jeg ved hvilken båd jeg kan joine og hvor. Internet kan være svært tilgængelig her så forvent 3 dages svars forsinkelse.

Kontakt:

Benjamin Bro-Jorgensen

Email: ben@ditklimatv.dk                                         

Tlf: +45 30 51 00 87 (virker ikke mens jeg er i Cuba)

Visninger: 94

Diskusjonen er stengt for flere svar.

Svar til denne diskusjonen

ulig jeg tar båten hjem i mai.

sjekk profilen min og mail eg hvis det er interesant.

 

thor@sysasha.no

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår