Er det noen som har kjennskap til Beneteau First 45,5. skal se på en som jeg vurderer. Er det noen kjente feil på båt typen.

Visninger: 411

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei, den finnes i litt forskjellige versjoner, hvilken årsmodell er det? Er det First 45f5?

Hei ja det er 45f5. den jeg skal se på er en 1995 mod 4 lugarsversjonen.

Jeg har bodd ett år i en slik og har den fortsatt, riktignok -90 modell og er storfornøyd. Kjente feil hverken vet eller har jeg hørt om. Når det er sagt er det jo en 20 år gammel båt og slitasjedeler bør selvfølgelig sjekkes nøye. Jeg mener den kom med to kjøl-varianter, en dyp og en grunnere, jeg stikker 2,15 og det går stort sett helt fint. Riggen er rod og bør inspiseres nøye, om den har vært byttet sparer du mye. Stor båt er dyr(-ere) å utruste mtp seil, fall etc. Om det er et godt kjøp eller ei avhenger ganske mye av hvor oppgradert den er og hva slags utstyr som følger med. 

Når det er sagt ynes jeg det er en flott båt, som seiler godt og trygt. Ikke minst vekker den oppsikt med sitt særegne utseende!

Har du link til den du ser på?

nei fikk ikke til å sende det. fant alle på yachtworld. Jeg er i Spania nå å har sett på en i dag. denne trenger en del kjærlighet bærer preg av ikke å blitt på passet. det var en del vann (ferskvann) i kjøl som selger hevder kommer fra ferskvanntank. inntrigrert i skråg. Jeg synes også det var ganske mye krakelering i skråget rundt vinsjer og innfestinger. skal sjekke en ny båt i morgen, håper den er i bedre form.

Hm. Rart om det skal komme fra ferskvannstankene. De ligger under dørkeplatene i salongen, er i glassfiber og har mannhull for inspeksjon. Masten er gjennomgående og jeg har opplevd i mye regnvær at det kan komme litt vann til kjølsvinet den veien. Ev fukt/vann i seilbingen forut dreneres også til kjølsvinet. Er det -92 modellen som ligger ute du skal se på som neste?

Hei det viste seg at 95 modellen og 92 modellen er samme båt 1992 med 2 stk megglere. I dag har jeg sett på en 2000 mod First 47,7 den var i mye bedre stand. Aktuell. de andre 45f5 modellene er 3 cabiners og jeg ønsker en 4 cabins.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår