Hei!

Eg har dei siste tre åra planlagt langtur (jordomsegling), og tek sikte på å reise 1. juni 2013. Eg og sambuaren min har ein 33 fots båt frå 1976 (Carter 33) og vi reknar med å bruke tre år på turen. Vi følgjer nøye med på båtane som er og har vore på langtur, særleg dei små og gamle båtane.

Er det fleire her som planlegg å reise på langtur (Karibia eller jorda rundt) i 2013? Vi ønskjer i så fall å kome i kontakt! :-)

 

Kjell Arne & Kristine

Visninger: 8253

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hvor stor båt har du ? Vi skal over med en 33 eller 34 fot båt over biscaia. Er det en grei størrelse og seile over med 2 personer etter din mening John Ole ?

det er en fin størrelse tror jeg, ett vind ror er jo en bra avlastning, men ett godt værvarsel og 3-4 dager så er dere over, og får passat vinden fra nord, langs portugal

Hei,

Kona og jeg kaster loss fra Oslo første uke i juni i år og seiler sydover. Vi er påmeldt ARC 2013 og tenker videre fra Kariben gjennom Panama, stillehavet og rundt kloden.

Vi er ikke erfarne seilere, kjøpte seilbåt sent høst 2012.
Det ble en Bavaria, ei frodig dame på 47ft fra det herrens år 2001.

Vi ser virkelig frem til en spennende opplevelse de neste 3 årene, og ser frem til å møte øvrige deltakere i ARCn og langturseilere generelt :-)

Båten har fått navnet Dory. Ser forøvrig at en annen båt i ARCn heter Doris, kuult :-)

Vi ønsker gjerne kontakt med de som seiler ut i juni..

 

Hilsen Trude og Jon

 

Hvilket forsikringselskap er det folk bruker?

Eg tenker reise Norge-Karibien-Norge, og har lyst en tur innom marokko og kanskje Gambia på veien. 

Pantaenius som eg først hadde tenkt å bruke dekker vist ikke Afrika som eg først trodde...

Kaskoforsikringen vi har gjennom Pantaenius dekker Marokko vest for Gibraltar. Det er det eneste i Afrika. Ansvarsforsikringen gjelder hele verden. Til info :)

Vi reiser juli 2013 fra Oslo! Skal seile melkeruta. Tenkte å opprette en gruppe for facebook for vi som reiser denne ruten? Noen som er med? Slik kan vi holde kontakt underveis og dele erfaring. I tillegg kan vi planlegge og dele ressurser på forhånd.

Gjør gjerne det! Vi reiser fra Oslo i slutten av juni. Hadde vært nyttig å treffe andre og dele det vi har. Akkumulerer opp en del lurt i forberedelsene.

Gjør det! Jeg blir med i gruppa:) Reiser i Juli fra Stenungsund hvis alt går som planlagt :D

Ja fint om det opprettes en gruppe på Facebook, om ikke det finnes allerede da? Si fra når du gjør det da :-)

http://www.facebook.com/groups/melkeruta2013/

Opprettet i går. For de som skal på langtur 2013 er det bare å bli med. 

Vi reiser i fra Telemark i juni 2013 for et års tur til Vestindia og tilbake. www.tirnanoir.com
Hei alle sammen!
Da har vi kommet igang. Etter å ha drevet på døgnet rundt de siste månedene var det godt å kaste loss fra Oslo og begynne på Svenskekysten. Nå ligger vi i Varberg og venter på nordavær, for å krysse til Danmark. Visst noen har interesse av å følge med oss eller holde litt kontakt på tur, så gå inn på www.atlanteren.blogg.no

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2020   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår