Er heldig bruker av en 43 dehler, og ønsker å komme i kontakt med andre seil-glade mennesker! Ung som gammel!

Selv er jeg en mann i 20 årene som holder plass i Drøbak! Ønsker å utvide min horisont:-)

Visninger: 1552

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei!
Har aldri i mitt liv satt min fot på en seilbåt, men jeg er ganske sikker på ar jeg er et seilglad menneske. Har en aldri så liten drøm om å dra på jordomseiling en dag, men det e kanskje greit å starte i det små. Er forresten ei 19 år gammel jente fra Tromsø. Ta gjerne kontakt på mail: vildealidanilsen@hotmail.com

Hei


Hvor, hvor langt og hvor ofte hadde du tenk?

Ung herre på 34år med lett seiler erfaring :-)

Hei! Fra Drøbak her også! Send meg en melding om du vil ta en prat! :-)
Fra oslo 27 mye erfaring. Ta kontakt hvis du skal ut på tur

Hei!

Har seilt med SS Christian Radich på langtur samt vært 3 år i marinen på fartøy. Hvis du trenger mannskap til en tur over skagerak eller lignende blir jeg gjerne med for å lære å seile mindre skute =)

Studerer for tiden i Porsgrunn så kan ikke være med på langseilas i skoletiden men mindre seilas blir jeg med på. 

Gi meg en lyd på Toreerher(at)Hotmail.com!

Hei!

Ivrig seiler selv som holder til lenger inn i fjorden i Bundefjorden Seilforening. Si i fra hvis du trenger noe mannskap til regatta :) Har seilt fra jeg var 6år og er nå 17, så er noen år selvom jeg er ung ;) 

Hei jeg er 19 år fra oslo, lever for å reise. har knapt seilerfaring, men lengter som en sjømann å komme ut på havet! Ta gjærne kontakt marysia.hatlevik@hotmail.com :)

Hei,

Jeg er disponibel å interessert for kortere turer på 2-3 uker.

Har ingen erfaring med seiling, men jeg er lærevillig, eventyrlysten å villig til å stå på for felleskapet.

Jeg er 28 år og kommer fra Trondheim.

Hei!
Jeg ser at dette innlegget er skrevet for en stund siden, men jeg tenkte at det kan ikke skade å legge igjen en liten melding. 

Mitt navn er Bendik, 21 år, og er for tiden student på et samlingsbasert studie. Det gir meg fleksibilitet, noe jeg definitivt kunne vært interessert i å bruke på å seile. Jeg har gått et år med seiling på folkehøyskole, der jeg seilet alt fra yngling til Maxi77 opptil flere ganger i uken. Har og vært mannskap på lengre seilturer, Gran Canaria - England, Kroatia, Sverige-Norge. Er ingen mester, men har gode grunnleggende kunnskaper. 

Om du kunne tenke deg å ha selskap av en generelt livsglad, sosial venn av vann og sjø, ta gjerne kontakt på Bendik.Torp(a)gmail.com. 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår