Hei!

Jeg og min bror har en stor drøm om å seile i et års tid fra 2015-2016. Vi har verken båt eller noe særlig seilieerfaring, men vi er meget interesserte og lærevillige. For å få kunnskaper om seiling og livet på sjøen, ønsker vi å melde interesse for å bli med som mannskap på en tur der ute i verden. Så hvis noen har mulighet og lyst til å ha med seg to stykk (24år+23år) på et par uker av turen sin, er vi mer enn villige til å reise hvor som helst for å hoppe på. Det passer best for oss i juni/juli/august da vi er i jobb og studier, men send oss et forslag så ser vi hva vi får fikset :)

Visninger: 704

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Heisann. Himmel&Hav går ut fra Trondheim 15 april 2014, den vil da i de neste årene gå rundt i verden hvor den er i 2015-16 er ikke gått å si, men mannskap med og uten seilerfaring vil være velkommen til å være med på eventyret.Båten, 39 fot ,relativt ny og bra utstyrt. En hjemmeside/blogg vil bli opprettet slik at de som ønsker å ta del i eventyret kan se hvem som er på båten når og hvor den befinner seg ,samt praktisk info.Så det er bare følge med på Sorgenfri, link til blogg/hjemmeside vil bli lagt ut her

Rolf Arne Borgen

Hei,

Vi er to stykker som går med en drøm i magen om å seile i løpet av 2014. Ingen av oss har seilerfaring (enda), men vurderer å begynne å planlegge en tur neste år i forhold til jobb og studier. Har du en plan på hvor du er fra juli/august 2014? Vi er med på det meste, har ikke bestemt oss om hvor mange måneder vi blir. Elize har alltid drømt om å seile i Sør amerika/Karibien, er dette med i planen din? Vi henger oss gjerne på i Trondheimsfjorden på noen småseilas i sommer:)

 

Mvh Anders og Elize

 

Mvh Elize (22) og Anders (25)

Hei nå ser det ut til at det blir seilas fra Bergen til Trondheim med ca avreise den 30 juni + - noen dager.På denne turen vil det også være andre ungdommer ombord så hvis dere er interessert,  i å være med opp til Trondheim så er det bare å si ifra. Turen planlegges som en non stop seilas, dvs natt og dag. 

hilsen Rolf Arne

Heisann. Jeg skal sende dere en melding, når Himmel&Hav er i Tr.heim, slik at dere får bli med på en seilas i Tr.heims fjorden

Rolf Arne

Hei. Hva krever du av mannskapet? Rolf arne

Det er veldig enkelt. Godt humør, ta vakter, initiativ, lage mat, gjøre daglige rutiner rett og slett, og ikke minst ha evnen til å kose seg og nyte seillivet! ca kostnad pr pers pr døgn er kr 200,- inkl. mat og losji!

Høres veldig spennende ut:-) kunne tenkt meg å være med på en lengre tur til neste år. Men må nok spare enn del da :-)

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår